ija_ftn
Domaćin
- Poruka
- 3.487
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

... zato sam ja odluchila : moje dete ide u neku normalnu zemlju, ako treba bubreg cu da prodam, ali on nece morati da gleda ovo beznadje ... jer ovde NIKAD nece biti bolje, ne zhelim da bude jedan od onih koji biju bitku sa vetrenjachama , a Boga mi, necu ni da bude jedan od "ekipe" .... izvinite, malo sam shiznula 

..pravili smo ih u osam sati uveche, 

... ali sam ipak uspela da oshisham malog. 
Kupatilo je izgledalo kao kad bi se sreli na pokeru sudija Dred i Terminator i neko bi povikao "varanje"... ali sam ipak uspela da oshisham malog.
![]()

A slike?![]()
.. nisam se setila da slikam kupatilo, mislim da bi morala da stavim ispod znak 12 najmanje 
Ne bih ga slala u vrtic da ne pokupi nesto pred put, a nemam gde s njim. Mozda uspe suprug ostati kuci s njim, ako ne moracu nekako da eskiviram seminar. Sto je najgore znam ljude koji drze isti i vec mi je muka od svega, ali bih trebala ipak otici.i meni prvo zapalo za oko 400.000 din. ebote. evo ja ću svojeručno da izgradim sledeću kućicu za samo 200.000 din. i staviću unutra gratis, kantu za otpatke i neku dasku za prepovijanje bebana.

Da li ste primetili da u Aksa prodavnicama (bar u Novom Sadu) nema mesta za prepovijanje beba? Ima wc za goste koji je 0.5m*0.5m, ali nema posebnog mesta za bebe. Bas mi je nekako cudno obzirom da su specijalizovani za prodaju bebi opreme, igracaka itd. pa vecina roditelja koja posecuje njihovu radnju ide sa bebama i malom decom.

Birice, pravi veliki decak
od sutra sam i zvanicno na ovoj temi, moj deckonja puni godinicu, pa pravimo i rodjus i krstenje....
imam tremu, pojma nemam kako ce to sve proci, da li ce se (u stvari koliko ce se) dernjati u crkvi i da li ce posle izdrzati da bude na slavlju...
Srecni vam praznici![]()

... AB mu pochinjem sutra ujutro davati, necu uveche da pochnem, nikad nije pio, pa me ipak malo prpa ...
... pluca mu ne krche, hvala Bogu, a T ima najverovatnije u kombinaciji prehlada + zubi ... SVE 4 CHETVORKE PROBIJAJU U ISTO VREME + JEDNA DVOJKA I JEDNA TROJKA 
Danas bili kod dr, vec danima sve gori mu je kashalj, samo nas poklopili praznici ... dobio Sinacilin, inhaliranje Prospanom i Bisolvonom, puta 2 na dan, znachi 4 puta rvanje slobodnim stilom... AB mu pochinjem sutra ujutro davati, necu uveche da pochnem, nikad nije pio, pa me ipak malo prpa ...
... pluca mu ne krche, hvala Bogu, a T ima najverovatnije u kombinaciji prehlada + zubi ... SVE 4 CHETVORKE PROBIJAJU U ISTO VREME + JEDNA DVOJKA I JEDNA TROJKA
![]()