Deca 1-3 godine (toddlers)

:ljubomorna: :zplez:

Imali su za vikend snizenje 20% na sve, nisam stigla da odem, htela sam da kupimo rukavice i kapu uz skafander (ebote, rukavice 2000din).
Uz to sam se iznervirala jer smo skafander kupili kod njih skoro i platili punu cenu (8200), mogli smo bas i da sacekamo par dana.

Dal` si normalna?! Skafanderi su do 50 e samo da ti neko dobaci iz Segedina ili ko bilo da ide u inostranstvo.

Ebiga, phe, ja sam po ceo dan sama sa detetom, on nema mnogo stpljenja za razgledanje po radnjama, kad uhvatimo tatu da idemo u kupovinu (citaj:da ne moram da vucem sama i kese i dete), kupimo prvo sto nam se svidi i gledam da kupimo sve sto nam je potrebno.
A odlicni su im skafanderi, ne znam da li si gledala, Svedjani znaju sta je hladnoca. :)

...u pravu je Kris, sve sto tamo kupite necete se pokajati, ima bar da traje i da je toplo u tome...

...dugo nisam znala da je Linex otvoren kod nas, cini mi se da je to prva njihova prodavnica ovde (Svedska),
i nadam se da ce ih biti jos...

...ne znam kakve su im cene, ali kad budu snizenja bar ce biti ona prava, a ne kao ovi nasi sto prave budale od
nas, pa snizenja lice na cirkus za budale....

Ebiga, phe, ja sam po ceo dan sama sa detetom, on nema mnogo stpljenja za razgledanje po radnjama, kad uhvatimo tatu da idemo u kupovinu (citaj:da ne moram da vucem sama i kese i dete), kupimo prvo sto nam se svidi i gledam da kupimo sve sto nam je potrebno.
A odlicni su im skafanderi, ne znam da li si gledala, Svedjani znaju sta je hladnoca. :)

Jok ja. I prosle godine a i ove pantalone i jakna u h&m-u, pantalone iste kao ove njihove na slici, imaju istu svetlecu straftu i lastis , mislim da su bile oko 10 e jakna 39 e i nema zime. Skijaske rukavice znam da su bile ispod 10 e. Ako ti iko poynat i bliyak ide u inostranstvo naruci decije stvari ovi ovde nas deru ko ovce. Ja vec par godina unayad svu garderobu detetu kupujem u inostranstvu, svaku prilku iskoristim da obnovim ono sto mi treba ya seyonu i mnogo je jeftinije.

i ja muku mucim sa njenim otkrivanjem
jos sad imamo dupli problem....
Libero 6ica je prevelika i nikako ne mogu da je zategnem oko nogu tako da ne procuri, a petica je premala i ne moze da upije toliku kolicinu
tako da je ona otkrivena i mokra jer sve procuri
onda tako mokra i otkrivena spava dok se ne ohladi skroz, pa se probudi i zove me pa je presvucem

odlepicu
a ako krenem da je budim da piski pre nego sto legnem, onda ce da se razbudi i da trazi mleko da pije pa ce na to da navikne i budice mi se svako vece da bi pila mleko
vidim da cemo morati da kupimo druge pelene...samo ne znam sta cu sa ovolikim pelenama...imam pola pakovanja petice i 3/4 pakovanja sestice

Poslednja izmena:
..ja sam sa velikom decom koristila Linostar pelene, bile su 10x bolje od pampersa..
..jel neko to negde video, ja sam u pochetku trazila (pre dve-tri godine) i nisam nashla,
ali poshto idemo iskljuchivo u Tempo - mozda je neko negde video..?
..vidim po netu da ih spominju mame, ali niko ne pishe gde ih ima..

Moje dete opet nista ne jede! :roll:
Odlepicu sa njim!
Za dorucak je pojeo manje od pola kajgane od jednog jajeta, bez hleba, bez icega.
Uzinu nije hteo, trazio samo solju mleka, popio 200 ml.
Za rucak 5-6 spiralnih rezanaca sa kojih je maksimalno sastrugao sve tragove gulasa.
:dash:

Moje dete opet nista ne jede! :roll:
Odlepicu sa njim!
Za dorucak je pojeo manje od pola kajgane od jednog jajeta, bez hleba, bez icega.
Uzinu nije hteo, trazio samo solju mleka, popio 200 ml.
Za rucak 5-6 spiralnih rezanaca sa kojih je maksimalno sastrugao sve tragove gulasa.
:dash:

Cisto da te utesim: Junior je danas pojeo za ceo dan cetvrtinu tanjirica pirinca, dve sargarepe i osminu kuvanog krompira. Sada smo mu dali samo 120ml Humane, jer je jutros oko 4 ispovracao ono sto je popio. Bolje da ustanem 2-3 puta tokom noci dok se ne sredi skroz na skroz, nego da mi opet povraca :sad2: Ovo mu je deseti dan :besna:

Back