Deca 1-3 godine (toddlers)

..joj, chich, da je dobar koliko je i lep.. :rida:
..mislim - najgore je shto ja ne mogu nishta objektivno da mu zamerim, a svaki dan me iz koze istera.. :roll: :neutral:

..a kako je bio dobar dok je bio mali, aaa... :dash:
Znaci mudrica ;)
Ako ako... trebace mu to u zivotu... :)
Davanje tecnosti na kasicicu, sa pauzama od po bar 5 minu je nacin da se umiri/zaustavi povracanje. Meni su jedino to govorili kad sve sto unese i povrati. Za proliv je druga prica, tu su mi rekli daj mu da jede koliko god i sta god hoce, osim mlecnih proizvoda.

Nije nikada povracao... pa nemam pojma za to...
Ja mu dajem iz flasice vodu na svako malo... sa tim rastvorom... i dajem.mu tu pirincanu vodu isto svako malo...
Mlecno ne jede... sokice nikad probao nije...
Sisa izmedju ... 2-3 puta tokom dana...

Cudi me samo sto dugo traje... izgleda je na mene to povukao... svaku prehladu sam lecila mesec dana... slab imunitet :aha:

Prilozi

• 10495_4455558183281_661110909_n.jpg
    10495_4455558183281_661110909_n.jpg
    20,3 KB · Pregleda: 44
Ne znam da li je dovoljno, moj mali pije ujutro-uveche 230 ml Humane :neutral:... jogurt je odbio poslednjih par puta kad sam pokushala, jedino u palentu mogu da prokrijumcharim oko pola deci, pa trpam pavlaku u sve i svja ... ne merim koliko jede, on jede lepo ... a zhitarice mu ja mesham u ruchak, mada ne svaki dan ( 7corn) , poshto on ne mozhe nishta od tih Lina i slichnog da jede, malo je za'ebano ... i da : od juche rucha "sam" : stavim mu na tanjir zalogajchice mesa i nekog povrca ( juche je jeo pomfrit i svidelo mu se :eek:,mom detetu koje je povracalo od krompira ! jeeeee :klap:) a ja usput guram kashikom pire ili povrce :super: ... malo je zatechen situacijom, ali mu ne smeta ... :lol:

Novkaaaa , ahhhhaaaahhahaaaaa ...

Birice sto ne moze Line?

I sta je 7corn?
Od kad se to sme davati?

Lino se priprema sa mlekom, stvarno ne znam kakvo bi bilo sa Humanom, ali mislim i da sadrzhi mleko ( preradjeno , ali svejedno)

7corn su zhitarice ( 7 vrsta,) to mozhe kad se uvede gluten, samo sam ja uvodila po jednu zhitaricu odjednom , pa kad sam uvela sve shto ima u 7cornu i nije odreagovao, onda sam mu to pochela davti ... volim jer ima lep ukus, nije sa mlekom i mozhe i u slatko i u slano ... pre par minuta je jeo kuvanu krushku i jabuku sa cimetom i 7cornom ... :bye:

moje bile ko lebac pa se povratile :lol:
treba malo vremena da se koza zategne
sad su ko sto su bile, osim sto imam po 3 male strije na svakoj :lol: (to zato sto sam se cetvrti dan u porodilistu probudila ko Pamela)
al se i ne vide jer su bele :)

e a mazala sam nivea Q10 kremu....
i na stomak...i stomak mi se povratio
bio je kao izduvan balon(bukvalno,sav smezuran,fuj je slaba rec)
i posle mackanja sa tim cudom, koza se vratila,samo sto nije cvrsta kao nekad,pa kad se sagnem ........ :poludeo:
fuj...al bolje to nego balon
malo sam se opustila kad sam dosla na 2 kg viska pa sad opet imam 6 kg viska i na stomaku jastuce :dash:

nikad necu biti mrsava ko ranije...treba zabraniti proizvodju cokolade i slatkisa uopste......ili mene vezati za radijator i rehabilitovati

Ajoj, a sta mu je?

pa ne znam
samo sam videla jutros da je vruc kad sam krenula na posao
malo je vise slinio sinoc, al slini non stop, ocistili smo nosic, bio veseo, lepo jeo, lepo zaspao...
mada kad sam zvala kuci kaze sveki da nije mnogo vruc, da je veseo, raspolozen, jeo lepo, igra se
tako da otkud znam, mozda zbog one trojke dole desno sto gura....

bili smo prosle nedelje kod lekara i radili laboratoriju i sve nam je super tako da me to bas nervira sto opet ima nesto
nego
jel cula neka od vas za neki caj sto se zove svedska grancica, tj mesavina nekih cajeva
kaze moja koleginica da ona tu mesavinu spoji sa alkoholom i stavlja deci obloge i ne kaslju uopste
ja nikad nisam cula za to, a kao ima da se kupi na Zelenom vencu

Poslednja izmena:

Back