kistina
Iskusan
- Poruka
- 6.427
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

:ljubomorna:Taj je nas![]()

:ljubomorna:
Imali su za vikend snizenje 20% na sve, nisam stigla da odem, htela sam da kupimo rukavice i kapu uz skafander (ebote, rukavice 2000din).
Uz to sam se iznervirala jer smo skafander kupili kod njih skoro i platili punu cenu (8200), mogli smo bas i da sacekamo par dana.

Ebiga, phe, ja sam po ceo dan sama sa detetom, on nema mnogo stpljenja za razgledanje po radnjama, kad uhvatimo tatu da idemo u kupovinu (citaj:da ne moram da vucem sama i kese i dete), kupimo prvo sto nam se svidi i gledam da kupimo sve sto nam je potrebno.
A odlicni su im skafanderi, ne znam da li si gledala, Svedjani znaju sta je hladnoca.![]()

Ne ide niko.
A mi planiramo Segedin vec godinu i po dana svaki vikend!
Sta da ti kazem, u nedelju mu je bio rodjendan, otisao ujutru u redakciju, dosao u 5 popodne.
Ne mogu da ga nahvatam do NBG da odemo, a ne u Madjarsku.

)

Ih, uvek se nesto nadje!
'Ajde! Iznajmimo kombi i furamo!![]()

Nabavicu ti ja kad sledeci put budem isla. Ionako mi pola kolega da spisak kad krenem pa smo vrsljam po decijem odeljenju![]()

Moje dete opet nista ne jede!
Odlepicu sa njim!
Za dorucak je pojeo manje od pola kajgane od jednog jajeta, bez hleba, bez icega.
Uzinu nije hteo, trazio samo solju mleka, popio 200 ml.
Za rucak 5-6 spiralnih rezanaca sa kojih je maksimalno sastrugao sve tragove gulasa.
![]()
Ovo mu je deseti dan