Deca 1-3 godine (toddlers)

Pridruzujem se cestitkama.:vatromet::vatromet::vatromet:

Mm i ja bili juce na sajmu knjiga,super nam je bilo.
U vezi pomoci oko cuvanja meni svaki put presedne cuvanje od strane svkra i svekrve.
Moja majka obozava da je cuva kad god je potrebno.
Inace obe babe i jedan deda rade,moj otac je u penziji.
A sledece godine ce u obdaniste.

Hvala svima na cestitkama :cmok:

Samo da vam javim da je Junior pre oko dve nedelje dobio za rodjendan knjigu od moje tetke. Knjigu je izdala Pcelica (http://www.pcelica.rs/uzrast-Bebe-1702). Ja do sada nisam cula za njih, pa sam se bas iznenadila i obradovala. Junior je prihvatio knjigu kao da ju je on sam narucio :zcepanje: Posto mu se jako svidela kupila sam jos jednu u kojoj ima i zebri (to kod njega dodje kao neki bonus, jer je zebra prva zivotinja koju je "prepoznao" pored svih kucica, macica, pataka itd). Nisam zelela da pravim reklamu, samo da podelim sa vama svoje iskustvo.

Ona knjiga koju je donela moja tetka ima neku rupu po sredini stranice kada je otvorena jer tu dolazi neka sirena koja svira (al sam objasnila). Pa kada naslonim deo lica na tu rupu, Junior uvek dodje da vidi sta je to. Pa malo pomazi, lizne pa gurne prst. Show sa njima. Ako nemate vremena/novaca da kupite tu knjigu, mozete se zabaviti pola popodneva tako sto cete na nekom kartonu probusiti rupu i kroz rupu gledati dete. Nadam se da ce se klinci iznenaditi i oduseviti kao sto je Junior to radio.

:cmok: NAdam se da nisam smorila.

..mora da je bila opasna zurka, mama ija josh spava.. :lol:

U subotu slavimo :rumenko:

5.2b-Chalet-Bar-007.jpg

Danas sam mnogo srecna, uradili smo neshto meni jako vazhno :heart:... mada mislim da ce ispasti ovde vama budalashtina, ali .... :rumenko: ... bili smo kod fotografa da se slikamo onako porodichno, i da napravimo par profil slika malog ... oduvek sam zhelela da to tako odradim oko rodjendana moje dece ( kad sam josh mislila da cu se razmnozhavam k'o zeRcovi :zper::zcepanje:) elem, napravicu album , sa jedne strane profil, a sa druge mi porodichno, i tako cemo za svaki rodjus ( ili eto malko kasnije ) ... imacemo i mi shta da razgledamo kad budemo sa muzhem pobabili i podedili :zcepanje:, a nadam se da ce i Arminu ostati lepa uspomena :heart:

Danas sam mnogo srecna, uradili smo neshto meni jako vazhno :heart:... mada mislim da ce ispasti ovde vama budalashtina, ali .... :rumenko: ... bili smo kod fotografa da se slikamo onako porodichno, i da napravimo par profil slika malog ... oduvek sam zhelela da to tako odradim oko rodjendana moje dece ( kad sam josh mislila da cu se razmnozhavam k'o zeRcovi :zper::zcepanje:) elem, napravicu album , sa jedne strane profil, a sa druge mi porodichno, i tako cemo za svaki rodjus ( ili eto malko kasnije ) ... imacemo i mi shta da razgledamo kad budemo sa muzhem pobabili i podedili :zcepanje:, a nadam se da ce i Arminu ostati lepa uspomena :heart:

Prelepo. I ja imam jednu crno-belu porodicnu sliku kada sam imala 1 godinu. Jednu i jedinu :sad2: Zao mi je sto nismo otisli svake godine na slikanje. Lepe su to uspomene. I sasvim su drugacije slike u ateljeu.

Znaci zaradili smo cvorugu veceras samo takvu
nije frajer lepo procenio udaljenost, pa hteo da se baci na jastuk da 'pava' i zvizne celenkom o naslon kreveta...
...krenuo da place, pa smo namazali margarinom, dali igracku i onda je zaboravio da treba da place...i nista..
samo cvoruga...ljubi ga majka :heart:

Znaci zaradili smo cvorugu veceras samo takvu
nije frajer lepo procenio udaljenost, pa hteo da se baci na jastuk da 'pava' i zvizne celenkom o naslon kreveta...
...krenuo da place, pa smo namazali margarinom, dali igracku i onda je zaboravio da treba da place...i nista..
samo cvoruga...ljubi ga majka :heart:

Junior je sav u modricama, cvorugama. Nema ni minut mira.

Danas smo bili na rodjendanu i djuskao je pod disco svetlima. Sva sreca pa sam mu vec jednom pustala ABBU, cisto da vidim reakciju, pa zna kako sve to ide :)

pa ja propostula Juoniorov rođus!:klap::zag::zag: neka nam je živ i zdrav!:heart:

Tsay, :ok: za vrtić! Kako si ti sad, šra radiš sa silnim slobodnim vremenom?:lol:

:zag: ostalima, malo sam vas čitala sada pre posla :kafa: ... što to voleeeem
još samo petaaaaak, moj omiljeni dan još od škole, odooo:bye:

Back