Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
ЧЕСТИТАМО!Samo da se i zvanicno zapljunemo na temi.
Junior danas napunio godinu dana
Ko sta pije?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ЧЕСТИТАМО!Samo da se i zvanicno zapljunemo na temi.
Ko sta pije?
Samo da se i zvanicno zapljunemo na temi.
Ko sta pije?

Ko sta pije?

Ko sta pije?

srecan rodjusSamo da se i zvanicno zapljunemo na temi.
Ko sta pije?

pa dobro gde je to pitje![]()

Posto mu se jako svidela kupila sam jos jednu u kojoj ima i zebri (to kod njega dodje kao neki bonus, jer je zebra prva zivotinja koju je "prepoznao" pored svih kucica, macica, pataka itd). Nisam zelela da pravim reklamu, samo da podelim sa vama svoje iskustvo.
NAdam se da nisam smorila...mora da je bila opasna zurka, mama ija josh spava..![]()
)..ijaaa, sad me podseti, vec mesecima hocu da otvorim temu..
(..samo ako stignem, mirishe mi rerna..)

U subotu slavimo![]()
![]()

ubode ga u sred srede... meni jedan baileys sa malo leda, molim![]()

... mada mislim da ce ispasti ovde vama budalashtina, ali ....
... bili smo kod fotografa da se slikamo onako porodichno, i da napravimo par profil slika malog ... oduvek sam zhelela da to tako odradim oko rodjendana moje dece ( kad sam josh mislila da cu se razmnozhavam k'o zeRcovi 
) elem, napravicu album , sa jedne strane profil, a sa druge mi porodichno, i tako cemo za svaki rodjus ( ili eto malko kasnije ) ... imacemo i mi shta da razgledamo kad budemo sa muzhem pobabili i podedili
, a nadam se da ce i Arminu ostati lepa uspomena 

Danas sam mnogo srecna, uradili smo neshto meni jako vazhno... mada mislim da ce ispasti ovde vama budalashtina, ali ....
... bili smo kod fotografa da se slikamo onako porodichno, i da napravimo par profil slika malog ... oduvek sam zhelela da to tako odradim oko rodjendana moje dece ( kad sam josh mislila da cu se razmnozhavam k'o zeRcovi
) elem, napravicu album , sa jedne strane profil, a sa druge mi porodichno, i tako cemo za svaki rodjus ( ili eto malko kasnije ) ... imacemo i mi shta da razgledamo kad budemo sa muzhem pobabili i podedili
, a nadam se da ce i Arminu ostati lepa uspomena
![]()
Zao mi je sto nismo otisli svake godine na slikanje. Lepe su to uspomene. I sasvim su drugacije slike u ateljeu.
Znaci zaradili smo cvorugu veceras samo takvu
nije frajer lepo procenio udaljenost, pa hteo da se baci na jastuk da 'pava' i zvizne celenkom o naslon kreveta...
...krenuo da place, pa smo namazali margarinom, dali igracku i onda je zaboravio da treba da place...i nista..
samo cvoruga...ljubi ga majka![]()

neka nam je živ i zdrav!
za vrtić! Kako si ti sad, šra radiš sa silnim slobodnim vremenom?
ostalima, malo sam vas čitala sada pre posla
... što to voleeeem
ide po 2 sata samo