Deca 1-3 godine (toddlers)

Moj i sa tri godine voli da ga ja, ali samo ja, nosim. Uvek izmišljam milijardu razloga zašto ne mogu, a on isto toliko zašto bi trebalo da ga nosim. A kad je sa tatom, obiđe peške čitav grad.

Samo je jedna Mama :cmok:

Podseti me na jedan vic:

Pricaju dva deteta i kaze prvi:
"Ja sam bio toliko spretan da sam naucio hodati sa 7 meseci"
Na to odgovara drugi:
" A ja sam bio toliko pametan da su me nosali do 4. rodjendana"

Samo je jedna Mama :cmok:

Podseti me na jedan vic:

Pricaju dva deteta i kaze prvi:
"Ja sam bio toliko spretan da sam naucio hodati sa 7 meseci"
Na to odgovara drugi:
" A ja sam bio toliko pametan da su me nosali do 4. rodjendana"

...:hahaha:

....moja mladja je volela i htela da se nosi.....i trajalo bi to ko zna do kada, da sam negde oko njene
trece godine morala da pokusam da budem lukavija od nje...
...gde god krenemo posle nekih maximum pola sata, stane ispred mene digne ruke u vis i nosi me,
onda se dosetim, pa i ja dignem ruke i kazem ajde ti mene...ona me sva u cudu pogleda, kaze pa
ne mogu mala sam, e ne mogu ni ja bole me i ledja i ruke (bila je bas teska)..onda kao ukapira,
krenemo dalje, ali se postupak ponavljao i ponavljao, tako dodjemo do kuce, a da ona ustvari ide
sve vreme sama....trajalo je to neko vreme, posle je shvatila da nema nista od nosanja i odustala...
..da tad to nisam primenila, kakva je bila nosale bismo se do skole, i moja kicma bi bila unistena
za vecita vremena...ljubi je majka...:D

...pricam danas sa Cupavicom preko Skajpa...i nudi mi "nanu cucu" i prica kako je mama pupila tupace dace (kupila joj je majka kupace gace:lol:
ustvari to je pravi kupaci kostim sa sve gornjim delom)...i sve nekako ali kad se nagla da me poljubi i kaze baba doooodjiiii buuuzoooo, isplakah
se ko kisa:sad2::sad2:

...ne pitaj strasno ko ne dozivi ni ne moze znati:(

...raskomoti ga, kuca vam je valjda dobro izolovana ne bi trebalo da bude puno
vruce unutra, zamraci suncanu stranu, napravi hladovinu pa se druzite, pricajte,
igrajte..samo se nemojte nosati previse nije dobro i ako to ne uspes jos malo
da resis bas si nadrljala....

Mlad vocnjak afro, nema te ladovine, moj tata je danas isao i trazio pogodno mesto ali nema... steta sto nemamo neki orah ili tako nesto....

Mi smo bebu veceras okupali oko 20h, sikio i u kolica, pa u setnju... vratili se u 23h... on spavao svo vreme...
Od sad cemo tako, dok ne prodju vrucine ovih par dana

...steta bas, al' dobro imate valjda mesta da posadite jedan, bice jos bebironcica, nece medo ostati sam:)
...e lepo si se setila taman fino i ti da protegnes noge i on da se uspava milina jedna...nece ove vrucine
jos dugo, rekose bar tako....

...pa moze da se kupi i veliko stablo staro xx godina, ne mora da bude bas mladica, i za godinu dve imate veliki lep hlad,
bar orah brzo raste i grana se...:)
...raspitaj se malo, mislim da je moguce da to resite tako....dobra je terasa u svakom slucaju, ali je hlad od drveta lepsi,
zdraviji i prijatniji....

:bye: mi se vratili dan ranije, mene uhvatio stomacni virus neki pa smo pobegli sinoc da ne uhvati Irinu slucajno veceras pred put...
virus me pustio posle tacno 24 h, dotle sam htela dumrem, i samo odjednom nista...
ali nema veze, jedan dan manje-vise(tesim se, tesim)

Prilozi

• HPIM6586.jpg
    HPIM6586.jpg
    69,6 KB · Pregleda: 32
:bye: mi se vratili dan ranije, mene uhvatio stomacni virus neki pa smo pobegli sinoc da ne uhvati Irinu slucajno veceras pred put...
virus me pustio posle tacno 24 h, dotle sam htela dumrem, i samo odjednom nista...
ali nema veze, jedan dan manje-vise(tesim se, tesim)

Ako ce te utesiti, i mi smo se bili vratili dan ranije, samo da bi smo putovali nocu, a ne preko dana. Mislim da vredi uraditi ovakve ustupke i ne treba zaliti taj jedan dan. Drago mi je da si sada dobro.

Irina je prelepa. Bas je porasla :heart:

Znam kakav je Kumbor, moj nekadasnji dragi je imao kucu u Zelenici :).
Ja sam imala ponudu da idemo sad u septembru u CG ali cvikam od te price sa kanalizacijom i stomacnim virusima :confused:.

ja sam ove godine isla u cg. bas u zelneiku. iskreno ja sam se razocarala jer je more bas prljavo. jedan dan otisli na zanjic tamo je kao cisto, ma uzas bre. smrdi voda. ako budes isla dole, nemoj ici na zanjic, bacanje para.
neki virus je pokupio moj brat i sin mog drugog brata ali nije bio stomacni. temperatura samopar dana...
msm ne bih da te plasim, iskreno ti kazrem kako jeste. jedina svetla tacka su bili ljudi kod kojih smo odseli (i to ne prvi, prvi smestaj je bio ocajan, pa smo se taj dan premestili kod drugih ljudi).

Back