nidzolina
Zainteresovan član
- Poruka
- 410
Što bi meni rekla moja sestra, dok sam se igrala sa klincem u pesku : nekad si uvek bila čista i uredna, a sad si mama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj i sa tri godine voli da ga ja, ali samo ja, nosim. Uvek izmišljam milijardu razloga zašto ne mogu, a on isto toliko zašto bi trebalo da ga nosim. A kad je sa tatom, obiđe peške čitav grad.

Samo je jedna Mama
Podseti me na jedan vic:
Pricaju dva deteta i kaze prvi:
"Ja sam bio toliko spretan da sam naucio hodati sa 7 meseci"
Na to odgovara drugi:
" A ja sam bio toliko pametan da su me nosali do 4. rodjendana"

..hocu i ja opet na moreee![]()
..uzivajte, kistina, malo i za nas..![]()

Ih afro... najmiliji su tako maleni... srca lome... 

Ma nije problem to. Nego cemo izlideti u kuci. samo se selimo iz sobe u sobu, iz ljulje na krevet...

mi se vratili dan ranije, mene uhvatio stomacni virus neki pa smo pobegli sinoc da ne uhvati Irinu slucajno veceras pred put...mi se vratili dan ranije, mene uhvatio stomacni virus neki pa smo pobegli sinoc da ne uhvati Irinu slucajno veceras pred put...
virus me pustio posle tacno 24 h, dotle sam htela dumrem, i samo odjednom nista...
ali nema veze, jedan dan manje-vise(tesim se, tesim)

mi se vratili dan ranije, mene uhvatio stomacni virus neki pa smo pobegli sinoc da ne uhvati Irinu slucajno veceras pred put...
virus me pustio posle tacno 24 h, dotle sam htela dumrem, i samo odjednom nista...

mi se vratili dan ranije, mene uhvatio stomacni virus neki pa smo pobegli sinoc da ne uhvati Irinu slucajno veceras pred put...

.Znam kakav je Kumbor, moj nekadasnji dragi je imao kucu u Zelenici.
Ja sam imala ponudu da idemo sad u septembru u CG ali cvikam od te price sa kanalizacijom i stomacnim virusima.