Deca 1-3 godine (toddlers)

Hvala :D
Veceras u 00:50 ce napuniti tacno 2 godine :D

evo je tortica...:)

Prilozi

• IMG_0006.jpg
    IMG_0006.jpg
    30,2 KB · Pregleda: 31
  • IMG_0008.jpg
    IMG_0008.jpg
    33,4 KB · Pregleda: 31
bilo je fino :)
Torta je preukusna ali je jaka...
moskva snit

Irina je sve vreme dok nisu dosli gosti pevala divanj dambiiii, divanj dambiii....(oce reci danas nam je divan dan)
a dok je "duvala" u svecicu, skakala je ko blesava, sva srecna sto je u centru paznje :lol:

za razliku od prosle godine kad je uplaseno vristala :lol:
klinci su navalili rukama na tortu pa je mm morao da se razmase rukama da bi torta ostala cela dok je ne slikamo :lol:
i tako... :)

bilo je fino :)
Torta je preukusna ali je jaka...
moskva snit

Irina je sve vreme dok nisu dosli gosti pevala divanj dambiiii, divanj dambiii....(oce reci danas nam je divan dan)
a dok je "duvala" u svecicu, skakala je ko blesava, sva srecna sto je u centru paznje :lol:

za razliku od prosle godine kad je uplaseno vristala :lol:
klinci su navalili rukama na tortu pa je mm morao da se razmase rukama da bi torta ostala cela dok je ne slikamo :lol:
i tako... :)

Znaci, UZIVANCIJA

Steta pa je rodjendan samo jednom godisnje

..aleksej josh nije prohodao.. :dash: ..idemo "kao drugari" za jednu ruku, prilichno je spretan i za ovih poslednjih mesec dana
od rodjendana je uvezbao mnogo toga vezano za ravnotezu, stepenice i prepreke, okretanje i saginjanje do poda,
ali mene ledja ubijaju :besna: i kuk me boli i koleno i pola krsta, sve sa desne strane, a od jutros me boli i plecka i vrat sa te strane i sva sam poluinvalidna.. :roll:

..naplatice nam (meni, tachnije :roll:) vodanje i za jakshu i za sebe, vidim ja.. :neutral:

..najveci deo uchenja hodanja se odigrao na moru, tabanao je bos po pesku i vodi i dzombama,
kad sam ga obula posle tri nedelje bio je zblanut i krajnje sumnjichavo je zagledao svoja stopala.. :lol:
..cerka se zevzechila da ce da prohoda na grchkom, pa nece znati da se snadje u bg-u.. :)

Novka gde ste bili u Grckoj?
I moj je prohodao na moru, u Grckoj, po vlaznom pesku, bilo mu taman cvrsto za hodanje a meko kad ljosne :).
Ali, sad se setih da si ti visoka zena :) pa moras da se sagned na stranu da malo dete vodis za ruku...nadam se da ce se uskoro pustiti, da se ne iskrivis ko paragraf.

Novka gde ste bili u Grckoj?
I moj je prohodao na moru, u Grckoj, po vlaznom pesku, bilo mu taman cvrsto za hodanje a meko kad ljosne :).
Ali, sad se setih da si ti visoka zena :) pa moras da se sagned na stranu da malo dete vodis za ruku...nadam se da ce se uskoro pustiti, da se ne iskrivis ko paragraf.

..obishli smo istok i jug sitonije, sa bazom u sartiju.. :)
..a da se krivim, krivim se, iako je i on jako visok za jednogodishnjaka.. :roll:

423494_481089321901991_1582145764_n.jpg

:heart:

Slike su prelepe. Ponavljam: ti si jedna neverovatna zena :cmok:

Jedina prednost nas, "malih zena" je ta sto se ne moramo saginjati dok vodamo decu :zcepanje:

Kada ste vec krenuli sa slikama, znam da jos nismo toddlersi, ali:

Pogledajte prilog 249450

Junior sa 0,3,6 i 9 meseci.

joj kakav slatkis..

novka medeniste, slicice su fantasticne.. ona gde drzis alexa je prelepa..talasi u pozadini mmm

Back