november child
Elita
- Poruka
- 18.222
Nama posle vise od godinu dana riknule baterije,a ja nikako da ih zamenim...![]()
..i nama tako crknu s vremena na vreme u tim pevalicama..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nama posle vise od godinu dana riknule baterije,a ja nikako da ih zamenim...![]()
Ako sam dobro zapamtila Ćičak i Birice, vasa deca imaju ekcem? Meni se Ani pojavilo na obrazu, vodila je dermatologu i ona kaže da nije nista, da je to standardno kod bebe, dala mi da joj mažem dve veceri mast za oči hydrocortison i da posle mažem samo kremom za negu.E ja sam sad u tripu da nije nesto od hrane jer sam čitala ovde da su vasa deca alergićna na neke stvari.E da u dijagnozi je napisala atopijski dermatitis.
Ne znam koliko su tvoje male stare, ali ako dosad nisu imale nikakve ekceme, mozhda je neka reakcija ... mozhe na hranu, ili neku kombinaciju hrane ... mada se atopijski dermatitis javlja mnogo ranije , kod Armina vec sa 2 meseca ... mozhda ima samo malo vecu sensitivnost , pa se to malo pokazalo,mozhe na bilo shta, chak i na promenu prashka za pranje ili omekshivacha ... jel je imala i ranije? ... hidrokortison ima u sebi kortikosteroide, ali u veoma maloj koncentraciji ... striktno 2 dana, a posle toga uzmi da mazhesh Dermalex ili Linolu ( za zimsko doba je Dermalex bolji) ... skuplje su kreme, ali dugo traju, i nemaju kortikosteroide, ali imaju neka specijalana jedinjenja, koja hrane bash ovakvu sensitivnu, atopijsku kozhu, sklonu nadrazhaju ... mazhi 2-3 puta preko dana i obavezno kad ide napolje![]()
Ako sam dobro zapamtila Ćičak i Birice, vasa deca imaju ekcem? Meni se Ani pojavilo na obrazu, vodila je dermatologu i ona kaže da nije nista, da je to standardno kod bebe, dala mi da joj mažem dve veceri mast za oči hydrocortison i da posle mažem samo kremom za negu.E ja sam sad u tripu da nije nesto od hrane jer sam čitala ovde da su vasa deca alergićna na neke stvari.E da u dijagnozi je napisala atopijski dermatitis.
Birice, najzad da se javis
Kako Armin? Kako posao? Ako ozdravimo, da li si slobodna sledce nedelje za druzenje ili ostaje tek ponedeljak 01.april?
Nemam sliku torte zd.Čičak bre, gde je torta? Osedeću čekajući.![]()
Na koga li je?![]()
![]()
..ne znamo tatu, al' si mnogo sumnjiva..
..a u tekstu ne pishe da su dobra..![]()
Samo nek bude tatine srece i dobro ce proci u zivotu...![]()