Debele metalke!

• Začetnik teme Začetnik teme Aleksej_BASO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
TO baso...Dobro se drzis,s obzirom da su svi protiv tebe... :D

Drugari jednostavno privlacnije je da devojka obuce neku sarenu suknjicu i gore neki roze topic,nego crnu majicu sa kosturskim glavama...Ili jos gore one darkerke kad su bele kao smrti...pupupu...za moju kucu nije... :D

zgodan&nezgodan:
TO baso...Dobro se drzis,s obzirom da su svi protiv tebe... :D

Pa kada imam argumente :lol: A i navikao sam :)

zgodan&nezgodan:
Drugari jednostavno privlacnije je da devojka obuce neku sarenu suknjicu i gore neki roze topic,nego crnu majicu sa kosturskim glavama...Ili jos gore one darkerke kad su bele kao smrti...pupupu...za moju kucu nije... :D

Upravo to, ja ne znam sta je tesko drugima da shavate... ;)

Gazdarica:
Nikada ne idem u solarijum, ali nemam ni salo...
Je l' to zbog vrste muzike koju slusam? :lol:

Pa ti pocrnis dok ti je stado na ispasi :lol: (Haha shala, izvini nisam mogao da odolim!!)

Mmm u jea, prirodna boja! 8)

Samo da kazem da metalke za razilku od fenserki imaju dusu i nisu tolike kompleksašice od fenserki....
i ti izgleda samo primjecujes one debele pjandure (metalke) od kud ti znas da su one metalke ?!?
Mozda ovako nose pred javnost majice Metallice, a kod kuce slusaju turbo folk....

Au kakve sad violinistkinje i balerine...sada poredimo metal i grand... :D A sto se tice muzike,ja ne slusam ni turbo folk ni Metal,ali sto se izgleda devojaka tice,jednostavno metalke se tripuju da one imaju neku "unutrasnju lepotu"...pff...Zato su im i momci,cupavi,neobrijani,prljavi i iscepani... :D :D sto je nekome ok. A "folkerkama" je bitno kako izgledaju fizicki...I takvi su im i momci...To se polazi od sebe...

Da napomenem da ja ne spadam ni u jednu vrstu... :D

Joooj, bre... pa folkerke su do juče volele tipove u dizelkama navučenim do grudi sa stegnutim metalnim kaiševima :shock: !!! Ne pričaj svašta :roll: !
A, sada su im opet tarzanke u modi i, naravno, bez grama mozga u glavi :roll:

Hard as a rock:
Joooj, bre... pa folkerke su do juče volele tipove u dizelkama navučenim do grudi sa stegnutim metalnim kaiševima :shock: !!! Ne pričaj svašta :roll: !
A, sada su im opet tarzanke u modi i, naravno, bez grama mozga u glavi :roll:

Gde ti zivis ?! :roll: Brate ti mora da imas malo vise od 30 godina...Cim kazes dizelke za farmerke...Drugo,tarzanke su izasle iz mode definitivno...Trece,klasicne folkereke vise ne postoje,bar sto se mladjih tice,uvek je tu neka mesavina ukusa sa nekom elektronikom(sto ja inace slusam)...Ja mogu da ti kazem ovo iz iskustva,jer sam u toj prici,nocni klubovi,splavovi,i mogu ti reci da je sve vise likova kojima je stalo do toga sta ce obuci i kako ce se ponasati...sto mi je vrlo drago...Dosta mi je seljane vise...

smatram da zenskoj osobi mnogo manje nego muskoj prilici dark fazon,i da devojka mora da izgleda kao da je to,a ne kao da je ustala iz groba.Ne znam zasto je nemoguce slusati metal i biti zenstvena i zasto je ljudima tako tesko da naprave bilo kakvu sintezu u pojavi i glavi.
Ni ove grandovke nisu bolje,neukus ubija...
Ali,to je vec stvar mode,dosadne,nezenstvene i otuzne.
Ispalo je da je jedini nacin da budes drugaciji da je obuces kao grof Drakula.

Ja živim tamo ispod (čitaj) avatara! Da, imam više od 30! Šabani sa folk splavova i dalje nose tarzanke... što možeš i po gradu da vidiš! Za folkerke sam rekao... "do juče...", valjda si primetio! O iskustvu mi ne pričaj, ali dobro je da voliš fino oblačenje (nadam se ne pink) i furaj taj fazon!

Painkiller_girl:
Samo da kazem da metalke za razilku od fenserki imaju dusu i nisu tolike kompleksašice od fenserki....
i ti izgleda samo primjecujes one debele pjandure (metalke) od kud ti znas da su one metalke ?!?
Mozda ovako nose pred javnost majice Metallice, a kod kuce slusaju turbo folk....

Hahahahahaha!!! :lol: :lol:

zgodan&nezgodan:
Drugo,tarzanke su izasle iz mode definitivno...

Daa sada je in onako kosica preko usiju.. .:lol:

Romansa:
smatram da zenskoj osobi mnogo manje nego muskoj prilici dark fazon,i da devojka mora da izgleda kao da je to,a ne kao da je ustala iz groba.Ne znam zasto je nemoguce slusati metal i biti zenstvena i zasto je ljudima tako tesko da naprave bilo kakvu sintezu u pojavi i glavi.
Ni ove grandovke nisu bolje,neukus ubija...
Ali,to je vec stvar mode,dosadne,nezenstvene i otuzne.
Ispalo je da je jedini nacin da budes drugaciji da je obuces kao grof Drakula.

Nego sta! ;)

Jedna malo vise paznje posvecuje izgledu a druga nekim drugim drugim stvarima..E sad jbg. zavisi sta ti vise volis.Sto rece Gazdarica mala je razlika u prirodnoj lepoti tih devojaka.Samo zavisi na koji nacin predstavlja sebe.
E da,stoji ono za solarijum.Ja ne znam nijednu metalku da ga posecuje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back