Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
Ostavite metalke metalcima a vi pod shator u lov!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jolly Jumper:Zelenooka bi trebalo da promeni nick u Zla Zelenooka...
Nemam nista protiv, dok god ih nose likovi za koje me ni po kom osnovu nije briga, odnosno koji nemaju nikakve veze sa mnom...zgodan&nezgodan:STA SVI IMATE PROTIV ROZE MAJICA ???![]()
Revolveras:Da, ti geni odgovorni za celavost dolaze sa majcine strane...

a bre ??? a zasto ???@W.A.S.P
Razocharao si me
Gazdarica:Nemam nista protiv, dok god ih nose likovi za koje me ni po kom osnovu nije briga, odnosno koji nemaju nikakve veze sa mnom...
Ali, kad bi se moj muskarac pojavio u roze majici, jbte pookla bih od smijeha i ozbiljno se zamislila nad njegovim mentalnim zdravljem...
Srecom, prakticno je nemoguce da se tako nesto desi, jer naprosto ne biram muskarce koji bi bili skloni takvim egzibicijama...

Gazdarica:Nemam nista protiv, dok god ih nose likovi za koje me ni po kom osnovu nije briga, odnosno koji nemaju nikakve veze sa mnom...
Ali, kad bi se moj muskarac pojavio u roze majici, jbte pookla bih od smijeha i ozbiljno se zamislila nad njegovim mentalnim zdravljem...
Srecom, prakticno je nemoguce da se tako nesto desi, jer naprosto ne biram muskarce koji bi bili skloni takvim egzibicijama...
ja sam imao kolegu na fax-u (dok sam jos isao na fax, vise ga nesto ne posecujem) koji nosio samo roze ... frik ... i one fabricki pocepane pantalone i patike sa sljokicama ... lik je tvrdio da je strejt a ja mu nikad nisam verovao ... i dalje mu ne verujem ...Upravo tako! Mada je malko i smeshno kada vidis dechka u roze...nekako...bode ochi...podseca na neko zenstveno stvorenje(bez uvrede onima koji ih nose)....
hoce da te smuva na strejt zvaku... LOL!zato vise i ne idem na fax ... sve bre neki buljashi i mamine maze ... glavna razlika izmedju mene i njih je sto oni piske a ja pishamNemoj mu ni verovati hoce da te smuva na strejt zvaku... LOL!

Mozda..........e drago mi je sto si celav na kevu,nemas pojma koliko....?chika_doktor:znas kolki mi je stomak al zato znas kako kazu ispod dobrog brda dobar kuruz raste cecece
ps i celav sam na kevu![]()