Debele metalke!

• Začetnik teme Začetnik teme Aleksej_BASO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A jel neko stao pa razmislio - debelim metalkama (i nedebelim) treba 3x vremena da se spreme za izlazak nego ostalima i "nafuranim ribicama": suknja, podsuknja, korset, rukavice ili košulja, mrežaste čarape, pa dok zapertlaju martinke. Pa onda, mnoooogo belog pudera (jel zna neko koliko je teško postići mlečno beo ten?), pa krvavo crveni ruž - to bre mora precizno i ono crno oko očiju... ja se ubijem kad probam to da izvedem, crni lak za nokte. Još, ako dodamo neke asesoare tipa ogrlice i narukvice sa bodljama, minđuše.. piiii... muka me uhvati samo dok napišem, a te devojke su dosledne svom izgledu i stalno se pojavljuju u tom izdanju.
Znači - lenjost i nebriga o svom izgledu otpadaju.

zgodan&nezgodan:
STA SVI IMATE PROTIV ROZE MAJICA ??? :D
Nemam nista protiv, dok god ih nose likovi za koje me ni po kom osnovu nije briga, odnosno koji nemaju nikakve veze sa mnom...
Ali, kad bi se moj muskarac pojavio u roze majici, jbte pookla bih od smijeha i ozbiljno se zamislila nad njegovim mentalnim zdravljem...
Srecom, prakticno je nemoguce da se tako nesto desi, jer naprosto ne biram muskarce koji bi bili skloni takvim egzibicijama...

Gazdarica:
Nemam nista protiv, dok god ih nose likovi za koje me ni po kom osnovu nije briga, odnosno koji nemaju nikakve veze sa mnom...
Ali, kad bi se moj muskarac pojavio u roze majici, jbte pookla bih od smijeha i ozbiljno se zamislila nad njegovim mentalnim zdravljem...
Srecom, prakticno je nemoguce da se tako nesto desi, jer naprosto ne biram muskarce koji bi bili skloni takvim egzibicijama...

Ma i ja budala pitam VAS...Ovo pitanje je bilo za one koje nisu bili TITOVI PIONIRI...Znaci od 8o i neke pa na gore...Ne ocekujem ja da vi to shvatite,vi ste jos u fazonu:karirana kosulja,upasana u farmerke ili dizelke kako ih vi zovete,cipele,paciji kljun,i RAZDELJAK na glavi...pff... :lol: :lol: :lol:

Gazdarica:

Upravo tako! Mada je malko i smeshno kada vidis dechka u roze...nekako...bode ochi...podseca na neko zenstveno stvorenje(bez uvrede onima koji ih nose)....

Upravo tako! Mada je malko i smeshno kada vidis dechka u roze...nekako...bode ochi...podseca na neko zenstveno stvorenje(bez uvrede onima koji ih nose)....
ja sam imao kolegu na fax-u (dok sam jos isao na fax, vise ga nesto ne posecujem) koji nosio samo roze ... frik ... i one fabricki pocepane pantalone i patike sa sljokicama ... lik je tvrdio da je strejt a ja mu nikad nisam verovao ... i dalje mu ne verujem ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back