Debele metalke!

• Začetnik teme Začetnik teme Aleksej_BASO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zgodan&nezgodan:
A "folkerkama" je bitno kako izgledaju fizicki...I takvi su im i momci...To se polazi od sebe...
e pa niko me nece ubediti da su oni momcici u roze majicama sa sljokicama iu farmerkama-helankama sa tarzankama i patikama baletankama na nogu lepi i fizicki privlacni :shock:

a duga kosa je super kul...naravno stoji dobro samo nekim muskarcima...a tarzanka i zemunka ne stoje dobro ama bas nikome.cinjenica.kao ni sljokice na majici... :neutral:

Borg_Queen:
koja je to frizura zemunka :lol:
to je nesto slicno ko tarzanka,nisam ni ja tacno sigurna,objasnjavali su mi,ali mislim da zemunka ima malo manje kose od tarzanke ili je nesto obrijano sa strane a dole i dalje vise oni seljoberski repovi.
znaci kada vidim takve muskarce muka me uhvati,dodje mi da uzmem makaze i da sisam gde stignem...slika i prililika vrhunca muskog neukusa!

isto kao i srpskog ciganina od srbina.
razlika u boji koze,odevanju i cesto u izgovoru.
oni se opet razlikuju od latinosa po dosta toga.
jednostavno se vidi razlika.

spanci su tu negde ko srbi i svetli i tamni,a cigani su im malo drugaciji nego nasi.i dosta bolje zive.

hm... kak' nisu.... ali zato su metalci zgodni, da bi mogli da se uvuku u 'elanke
tako ispada, sledecji logiku... jel?
josh cje i neka formula da se pojavi ovde.... na kraju... mislim, matiematika je nakauka u kojoj nema vrdanja...
'ebesh statistiku... to treba ukinuti, iako je deo matematike... samo pravi probleme, kad neko iskache... iz generalnog shablona... bilo bi mnogo lakshe... da i tu postoji formula... konachno reshenje, koje se mozhe primeniti na svakog pojednca... da ga ne nazovem matematichkim problemom... ali nije tako... avaj, zhivot je tako zbunjujucj za neke... a o5, tako prost za druge...

ne vezano za temu
nekada mi je bilo zhao... konja, zaprezhinh... kada im stave na ochi... kao god da se zove... mozhda i zna neko? da nije ulare?... da ne mogu da gledaju ta trane... ali sada, kako sam stariji i iskusniji.... razumem... njima je to pomocj... da gledaju pravo.... ne zbunjuju ih stvari iz okoline...
e, kad porastem... i ja cju bit' konj

Kakve veze ima sto se metalke oblace tako kako se oblace? Ljudi treba da se osecaju dobro u svojoj kozi(odeci)... Ja bih se osecala kao poslednja k***a na svetu da obucem minitj...ne kazem da one koje to oblace jesu... Meni je bilo najbolje kada sam nosila shiroke lone i metal maje(sada sam to morala malo zbog posla da promenim).
Ortak(fancy one) mi se zalio da se smorio sa extra-looking fancy ribom, jer samo prica o noktima, rizuri, mobilnom...a ne o necemu sto je zanimljivo... Ma koliko kres bio dobar, ma koliko se drugi okretali za cicom, mozak je nesto sto se ne kupuje, neko se dobije, pa se razvija....
A i zasto se ogranicavati na izgled? Zar je to jedina bitna stvar?
(recite da nije, ako jeste, ja sam propala zena :lol: :lol: :lol: :lol: )

Warden_Assasin:
A i zasto se ogranicavati na izgled? Zar je to jedina bitna stvar?
(recite da nije, ako jeste, ja sam propala zena :lol: :lol: :lol: :lol: )

Jeste...salim se naravno...Nego STA SVI IMATE PROTIV ROZE MAJICA ??? :D
Ja ih nosim i extra mi stoje...Imam i ljubicaste,sljokice naravno da ne...Nisam osisan ni na zemunku ni na tarzanku,to klosari rade...

I ja sam se isto pitala.Iskreno nikad nisam slusala metal i drugu tesku muziku,mada nemam nista protiv iste.Iskreno mislim,da mnoge devojke koje nisu zadovoljne svojim izgledom,a nemaju snage da ga promene,beze u te svetove,jer se tu osecaju lepo.Po meni je to glupo.Mozda bi neke od njih i volele da budu sredjene,doterane,vitke,ali nemaju snage da se bace na dijetu,nego im je lakse ovako.Mislim da ribe koje stvarno slusaju tu muziku,znaju i da se doteraju i sve,doduse na svoj nacin,ali i to moze da bude lepo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back