Warden_Assasin
Ističe se
- Poruka
- 2.391
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aleksej_BASO:Pa ti imas problem u mozgu.

Warden_Assasin:A sto s' ti tako siguran? :?
Warden_Assasin:Eh, dete, dete..... Svako ima svoje misljenje(koje je, hvala Bogu, razlicito..) i ima i prava da ga izrazi... Kao i pravo na to da bira kako ce izgledati, ponasati se, sta ce jesti, pa samim tim biti debeo/debela ili ne....
primetio sam i jaWarden_Assasin:P. S. Vidje, bre, ti i ja iz istog mesta...![]()
...bolje da se nadjete/mo na kafi Warden_Assasin:Mislim da i Banshi zivi sa nama....

sto jes - jesdragojIo:... verovatno treba da si dosta nadrkan zbog necega da bi slusao dark muziku...

jeste i ja sam u komsiluku,samo sto sam trenutno na odmoru,ali cim se vratim kuci,pravo u good ol' valhallaWarden_Assasin:Mislim da i Banshi zivi sa nama.... mozda se nadjemo na nekom battlefieldu skoro.... :wink:
Ja ujedam samo one koji mi se mnogo svidjaju ili mnogo ne svidjaju... a njega ne bih da ujedam...fino je on dete.... :wink:

evo tebe recimo,a zak,sta kazesAleksej_BASO:E Zak, mogao si naci i bolje drustvo![]()

A sad... Ofarbana u plavo sredila se full!!! Ja je nisam prepoznao, nego krenuo neku pricu a ona kaze "zar ti mene ne znas?" A ja gledam i kontam nemam pojma! :shock: reko' "ako si poznata sa televizije onda te stvarno ne znam, jer ne gledam TV
" Hahaha koji sam ja kralj!
Hahah, eto neke debele metalke ipak vremenom odrastu i postanu normalne devojke!
...ne vozim suprotnom stranom ulice 

Aleksej_BASO:Hahaha koji sam ja kralj!

Banshi,eto josh ima nade za teeebe!Hahah, eto neke debele metalke ipak vremenom odrastu i postanu normalne devojke!