Debele metalke!

• Začetnik teme Začetnik teme Aleksej_BASO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eh, dete, dete..... Svako ima svoje misljenje(koje je, hvala Bogu, razlicito..) i ima i prava da ga izrazi... Kao i pravo na to da bira kako ce izgledati, ponasati se, sta ce jesti, pa samim tim biti debeo/debela ili ne....

Warden_Assasin:
Eh, dete, dete..... Svako ima svoje misljenje(koje je, hvala Bogu, razlicito..) i ima i prava da ga izrazi... Kao i pravo na to da bira kako ce izgledati, ponasati se, sta ce jesti, pa samim tim biti debeo/debela ili ne....

Kada porastes ako ikada malo sazris, i ti ces shvatiti neke stvari...

ima istine u ovome, a ima dosta i ruznih sa brojnim pirsinzima i tetovazama... verovatno treba da si dosta nadrkan zbog necega da bi slusao dark muziku, a cesto je to fizicki izgled u ovoj eri kulta tela naravno, izuzeci postoje...

Warden_Assasin:
Mislim da i Banshi zivi sa nama.... mozda se nadjemo na nekom battlefieldu skoro.... :wink:

Ja ujedam samo one koji mi se mnogo svidjaju ili mnogo ne svidjaju... a njega ne bih da ujedam... :D fino je on dete.... :wink:
jeste i ja sam u komsiluku,samo sto sam trenutno na odmoru,ali cim se vratim kuci,pravo u good ol' valhalla :lol:

Pa i to...

Inace sreo sma devojku sa kojom sam se kao smuvao pre par godina, 2000. zapravo. A tada je bila debela metalka :lol: A sad... Ofarbana u plavo sredila se full!!! Ja je nisam prepoznao, nego krenuo neku pricu a ona kaze "zar ti mene ne znas?" A ja gledam i kontam nemam pojma! :shock: reko' "ako si poznata sa televizije onda te stvarno ne znam, jer ne gledam TV :) " Hahaha koji sam ja kralj!

I onda me ona potseti, mislim ladno je ne bih prepoznao.... :) Hahah, eto neke debele metalke ipak vremenom odrastu i postanu normalne devojke!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back