Debakl Vučićev, na njegov miting u Beogradu okupilo se svega 150 pristalica 20.avgust 2025 god SLIKA

stim da ko je juce bio na skupu stavio je glavu u torbu

ludake nista ne sprecava da posle "love" obicne gradjane samo zato sto ne podrzavaju njihovo ludilo

babi kojoj je dokurcilo blokiranje i izasla je da pruzi podrsku, od danas neka ocekuje polupane prozore, otrovane kucne ljubimce i otvorene pretnje kada bude isla svojim putem.

s ovim skupom je vucic mnogim obicnim ljudima stavio metu na celo

nece bagra blokaderska da se zamera lokalnim djilkosima, vec ce svoj bes da istresaju na malim penzionerima i nemocnim licima koja nemaju ledja
Nije i nece, isuvise ih/nas ima, a i unutrasnjost nije ista kao glavni grad, oko 33.000 u celoj Srbiji juce po policijskoj proceni.

To su sve ljudi vanstranacki, koji samo zele da blokade prestanu i da se vrati miran zivot na ulice.

U manjim sredinama na fejsbuku ih tovare samo zvoni

Не бавимо се тим јадницима.

Само функционери и батинаши нас занимају.

Које аутомобиле возе, где имају станове и куће...

stim da ko je juce bio na skupu stavio je glavu u torbu

ludake nista ne sprecava da posle "love" obicne gradjane samo zato sto ne podrzavaju njihovo ludilo

babi kojoj je dokurcilo blokiranje i izasla je da pruzi podrsku, od danas neka ocekuje polupane prozore, otrovane kucne ljubimce i otvorene pretnje kada bude isla svojim putem.

s ovim skupom je vucic mnogim obicnim ljudima stavio metu na celo

nece bagra blokaderska da se zamera lokalnim djilkosima, vec ce svoj bes da istresaju na malim penzionerima i nemocnim licima koja nemaju ledja
Mržnje i podele naroda i običnih ljudi.
Mržnja je najveća pokretačka snaga.

Ko je na njoj radio sve vreme svog bavljenja politikom ?

ovi jadnici od danas mogu da ocekuju teror lokalnih blokadera

verujem da cete krvavo da se osvetite ljudima jer ne misle kao vi (vi mislite???)
A, da ti potražiš pomoć,.. bilo lekarsku bilo nekih dobrih ljudi. Da popričaš sa normalnim ljudima u reali.
Mnogo zla izvire iz tvojih pisanja.
Šta time želiš postići ? Koji je tvoj interes u tom tvom "najavljivanju" zla ? (događaja) .

Vučićev miting u Beogradu oko 150 ludi prisutno SLIKA

.Pogledajte prilog 1773058

Ovo je Vučićev totalni FIJASKO jer je poslednji miting u Beogradu imao 12.aprila 2025 god i od tada puna 4 meseca je sakupljao SNS resurse i energiju za novi miting na koji mu po ovoj slici niko nije došao

SNS KATASTROFA jasno je posle ove slike sa mitinga u Beogradu da je Vučić prošlost.
TAČKASTI SOFTVER!!!

A, da ti potražiš pomoć,.. bilo lekarsku bilo nekih dobrih ljudi. Da popričaš sa normalnim ljudima u reali.
Mnogo zla izvire iz tvojih pisanja.
Šta time želiš postići ? Koji je tvoj interes u tom tvom "najavljivanju" zla ? (događaja) .
samo se nadovezujem na vase: juricemo vas po ulicama

svaki od ovih sto se pojavili na skupu sada mogu da strepe za svoju bezbednost i za bezbednost svojih najmilijih

SAMI TO MANTRATE VEC MESECIMA

znam. vidim sta se desava.

samo cekam FIZICKI OBRACUN

Па, код мене сте то започели. И то не обрачун, него покушај масовног убиства.

Не видим чему сад та твоја "брига"?

Како сејеш, тако жањеш.

samo se nadovezujem na vase: juricemo vas po ulicama

svaki od ovih sto se pojavili na skupu sada mogu da strepe za svoju bezbednost i za bezbednost svojih najmilijih

SAMI TO MANTRATE VEC MESECIMA
citiraj, gde sam ja to napisao!
Ili prestani da lažeš, da bi me optužio,..
ne bi li te 'zamrzeo'.... i da mi se 'svetiš' za nešto sa čim veze nemam.
Niti promovišem ovde mržnju niti podelu među "Navijačima".
Pokušavam da stvari sagledavam racionalno i razumno .

Ili citiraj, ili ćuti i ne laži!

citiraj, gde sam ja to napisao!
Ili prestani da lažeš, da bi me optužio,..
ne bi li te 'zamrzeo'.... i da mi se 'svetiš' za nešto sa čim veze nemam.
Niti promovišem ovde mržnju niti podelu među "Navijačima".
Pokušavam da stvari sagledavam racionalno i razumno .

Ili citiraj, ili ćuti i ne laži!
ti, vi blokaderi, koja je razlika?

duvate u istu tikvu, pa samim tim isti ste klan

obicni penzioneri kome su dokurcile bahanalije ovih ludaka su podjednako validna meta kao i lokalni tajkuni koji su krali

(sudeci po komentarima i misljenju ovih ludaka)
ne.
obični penzioneri mogu slobodno da njaknu u znak da su postali svesni svojeg saučesništva

ko je zapoceo? ovi jadni krezubi penzioneri?

12. август, Врбас.

Стојан Кнежевић и његова мафијашка екипа, и ваши функционери у Врбасу, који су те бандите, и још неки олош из Кикинде довели у град: Милан Глушац, Јован Ковачевић, Станић, Предраг Ројевић. И још понеки.

Back