Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da je sve uredno snimljeno ne bi se skidali snimci sa n1 i nove kao ni sa forumeИ све уредно снимљено.
Sa delux wc-om i svedskim stolom.7 dana u Ćacilendu
Polupansion
...
pumpanje je proslo. nisi obavesten? sada se prziPUMPAJ!!!![]()
To nije miting, svako vece se tu okuplja toliko ljudi.Vučićev miting u Beogradu oko 150 ludi prisutno SLIKA
.Pogledajte prilog 1773058
Ovo je Vučićev totalni FIJASKO jer je poslednji miting u Beogradu imao 12.aprila 2025 god i od tada puna 4 meseca je sakupljao SNS resurse i energiju za novi miting na koji mu po ovoj slici niko nije došao
SNS KATASTROFA jasno je posle ove slike sa mitinga u Beogradu da je Vučić prošlost.
da je sve uredno snimljeno ne bi se skidali snimci sa n1 i nove kao ni sa forume
ako pod snimke pada to sto su ih blokaderi gadjali, pa ovi bacili nazad. e to je drugo
![]()
Угледали се на вођу. И њему је дан од 24 сата "прекратак". Радити, радити и само радити, рекао је друг неки.https://pbs.twimg.com/media/Gy0eWKUXsAE5iEk?format=png&name=small
KO JOS HOCE DA RADI??????
KOJA BUDALA JOS NOSI TRANSPARENT KAKO HOCE DA RADI!?
Суштина напредне "идеологије" у једној реченици.
Nisam lud pa da miriše na suzavac i smrad mokraće iz pionirskog parkati ni na terasu da okačiš veš nisi izašao
ne moram ja nista da pokusavam. vidim po lokalu i po fb.
vec su tu neki penzioneri "mator kurrve koje treba pobiti" samo zato sto su juce bili na skupu
nisu random osobe. to su ljudi koje znam iz mog okruzenja a iz tvog su blokadersko-ludackog taboraAha, mislim da razumem... video si poruke nekih random osoba, pa sad diskituješ sa njima preko mene?
da na snimku su blokaderska bagra kako napada polciju. hvala n potvrdiЕво ти снимак из твојих редова...како са штанглама крећете у јуриш...и гађате полицију ракетама...
Јбга, кртице свуда...
Što bi rekao jedan lik, "sekundarno sam se iznervirao kad sam video ovaj klip"
da nam deca idu nesmotreno u školi!
sva njihova pismenost i pamet!
ti ili neki tvoj koloega. koja je razlika?
podjednako ste ludi i agresivni
da na snimku su blokaderska bagra kako napada polciju. hvala n potvrdi
Vodite li šta znači spontano okupljanje naroda.
Баба окренула наопако заставу. Од учења јој се замантало у глави или је нека тиксоглуова "русофилка".Vodite li šta znači spontano okupljanje naroda.
Tu su i transparenti, i zastave, i .,,,
Savršena organizacija
Stvarno im treba omogučiti normalan život