Debakl Vučićev, na njegov miting u Beogradu okupilo se svega 150 pristalica 20.avgust 2025 god SLIKA

Vučićev miting u Beogradu oko 150 ludi prisutno SLIKA
.Pogledajte prilog 1773058
Ovo je Vučićev totalni FIJASKO jer je poslednji miting u Beogradu imao 12.aprila 2025 god i od tada puna 4 meseca je sakupljao SNS resurse i energiju za novi miting na koji mu po ovoj slici niko nije došao
SNS KATASTROFA jasno je posle ove slike sa mitinga u Beogradu da je Vučić prošlost.
To nije miting, svako vece se tu okuplja toliko ljudi.

da je sve uredno snimljeno ne bi se skidali snimci sa n1 i nove kao ni sa forume

ako pod snimke pada to sto su ih blokaderi gadjali, pa ovi bacili nazad. e to je drugo
:roll:

Ево ти снимак из твојих редова...како са штанглама крећете у јуриш...и гађате полицију ракетама...

Јбга, кртице свуда...

ne moram ja nista da pokusavam. vidim po lokalu i po fb.

vec su tu neki penzioneri "mator kurrve koje treba pobiti" samo zato sto su juce bili na skupu

Aha, mislim da razumem... video si poruke nekih random osoba, pa sad diskituješ sa njima preko mene?

Tako mi i treba kad sa botom pokušavam smislenu diskusiju.

Ево ти снимак из твојих редова...како са штанглама крећете у јуриш...и гађате полицију ракетама...

Јбга, кртице свуда...
da na snimku su blokaderska bagra kako napada polciju. hvala n potvrdi

1000010731.jpg

Vodite li šta znači spontano okupljanje naroda.
Tu su i transparenti, i zastave, i .,,,
Savršena organizacija
Stvarno im treba omogučiti normalan život
Баба окренула наопако заставу. Од учења јој се замантало у глави или је нека тиксоглуова "русофилка". :super:

Back