Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.186
U manjim sredinama na fejsbuku ih tovare samo zvoniovi jadnici od danas mogu da ocekuju teror lokalnih blokadera
verujem da cete krvavo da se osvetite ljudima jer ne misle kao vi (vi mislite???)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U manjim sredinama na fejsbuku ih tovare samo zvoniovi jadnici od danas mogu da ocekuju teror lokalnih blokadera
verujem da cete krvavo da se osvetite ljudima jer ne misle kao vi (vi mislite???)
Nije i nece, isuvise ih/nas ima, a i unutrasnjost nije ista kao glavni grad, oko 33.000 u celoj Srbiji juce po policijskoj proceni.stim da ko je juce bio na skupu stavio je glavu u torbu
ludake nista ne sprecava da posle "love" obicne gradjane samo zato sto ne podrzavaju njihovo ludilo
babi kojoj je dokurcilo blokiranje i izasla je da pruzi podrsku, od danas neka ocekuje polupane prozore, otrovane kucne ljubimce i otvorene pretnje kada bude isla svojim putem.
s ovim skupom je vucic mnogim obicnim ljudima stavio metu na celo
nece bagra blokaderska da se zamera lokalnim djilkosima, vec ce svoj bes da istresaju na malim penzionerima i nemocnim licima koja nemaju ledja
U manjim sredinama na fejsbuku ih tovare samo zvoni
Mržnje i podele naroda i običnih ljudi.stim da ko je juce bio na skupu stavio je glavu u torbu
ludake nista ne sprecava da posle "love" obicne gradjane samo zato sto ne podrzavaju njihovo ludilo
babi kojoj je dokurcilo blokiranje i izasla je da pruzi podrsku, od danas neka ocekuje polupane prozore, otrovane kucne ljubimce i otvorene pretnje kada bude isla svojim putem.
s ovim skupom je vucic mnogim obicnim ljudima stavio metu na celo
nece bagra blokaderska da se zamera lokalnim djilkosima, vec ce svoj bes da istresaju na malim penzionerima i nemocnim licima koja nemaju ledja
A, da ti potražiš pomoć,.. bilo lekarsku bilo nekih dobrih ljudi. Da popričaš sa normalnim ljudima u reali.ovi jadnici od danas mogu da ocekuju teror lokalnih blokadera
TAČKASTI SOFTVER!!!Vučićev miting u Beogradu oko 150 ludi prisutno SLIKA
.Pogledajte prilog 1773058
Ovo je Vučićev totalni FIJASKO jer je poslednji miting u Beogradu imao 12.aprila 2025 god i od tada puna 4 meseca je sakupljao SNS resurse i energiju za novi miting na koji mu po ovoj slici niko nije došao
SNS KATASTROFA jasno je posle ove slike sa mitinga u Beogradu da je Vučić prošlost.
samo se nadovezujem na vase: juricemo vas po ulicamaA, da ti potražiš pomoć,.. bilo lekarsku bilo nekih dobrih ljudi. Da popričaš sa normalnim ljudima u reali.
Mnogo zla izvire iz tvojih pisanja.
Šta time želiš postići ? Koji je tvoj interes u tom tvom "najavljivanju" zla ? (događaja) .
to nece ludake da sprece da bacaju farbu na kucu, da terorisu obicne i krezube komsijeTo su sve ljudi vanstranacki, koji samo zele da blokade prestanu i da se vrati miran zivot na ulice.
znam. vidim sta se desava.U manjim sredinama na fejsbuku ih tovare samo zvoni
HAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA!!!
obicni penzioneri kome su dokurcile bahanalije ovih ludaka su podjednako validna meta kao i lokalni tajkuni koji su krali, zavisno od toga koliko su zle krvi stvarali tokom proteklog perioda.
znam. vidim sta se desava.
samo cekam FIZICKI OBRACUN
ko je zapoceo? ovi jadni krezubi penzioneri?Па, код мене сте то започели. И то не обрачун, него покушај масовног убиства.
citiraj, gde sam ja to napisao!samo se nadovezujem na vase: juricemo vas po ulicama
svaki od ovih sto se pojavili na skupu sada mogu da strepe za svoju bezbednost i za bezbednost svojih najmilijih
SAMI TO MANTRATE VEC MESECIMA
ti, vi blokaderi, koja je razlika?citiraj, gde sam ja to napisao!
Ili prestani da lažeš, da bi me optužio,..
ne bi li te 'zamrzeo'.... i da mi se 'svetiš' za nešto sa čim veze nemam.
Niti promovišem ovde mržnju niti podelu među "Navijačima".
Pokušavam da stvari sagledavam racionalno i razumno .
Ili citiraj, ili ćuti i ne laži!
ti, vi blokaderi, koja je razlika?
duvate u istu tikvu, pa samim tim isti ste klan
A ja čekam vođu koji će da pomiri ovaj narod.znam. vidim sta se desava.
samo cekam FIZICKI OBRACUN
ne.obicni penzioneri kome su dokurcile bahanalije ovih ludaka su podjednako validna meta kao i lokalni tajkuni koji su krali
(sudeci po komentarima i misljenju ovih ludaka)
ko je zapoceo? ovi jadni krezubi penzioneri?
Takoreći, deco izvolte u salonu
da nam deca idu nesmotreno u školi!
sva njihova pismenost i pamet!