Али пази није више поента овде у тој ситуацији где човек не зна када је доста, не уме да одустане, да испоштује туђе време и "довиђења" не не, он је мученик, јадник, сирота мала мица а ја сам неваспитана и арогантна. То је поента. Јер се тедкачама допало да малко цеде своју огорченост и гној по мени зарад тога што у РЛ немају петље рећи некоме НЕ. Па их фрустрирам.А тај смарач иде од колегинице до колегинице и поставља иста питања нон стоп и добија исте одговоре. Питао је мене тада па кроз буквално пет минута колегиницу па сутра другу колегиницу. Значи да је човек ментол и удав.
evo ja razumem to o cemu pises
moj stric je upravo takav
sisac energije, mentalni terorista
i kao onaj prijatelj od @ kickbrana, ne sto te jednom udavi, a ti ga ispostujes, nego sto to ponavlja do besvesti
njega je moj otac ostao zeljan..``trcao``je za njim zeljan njegovog drustva posto mu je bio jedini zivi rodjak, jedina krvna veza sa ocem i majkom koje je izgubio
i on ga citav zivot da izvinete odjebavao, nije imao vremena, ne moze sad..dok na kraju moj otac nije pregoreo tu svoju zelju, prihvatio to kao takvo stanje i nastavio dalje
moj otac je u medjuvremenu i napustio ovaj svet, a tek kad je stric sahranio zenu setio se nas
i onda je moja majka rekla - ja ga trpim zbog vaseg oca
i sestra i ja kao budale, isto postanemo zrtve maltretiranja nekog ko za naseg oca nikad nije imao vremena
i to je islo dotle da ja lezim zbog dh, mirujem a on dodje i donese neki magnetni cepic za hemoroide
kupio mi

da mi pomogne, navalo samo sto mi ne stavi
njemu pomogli
a ja ne mogu u krevetu da se okrenem od bolova
i umesto da ga oteram u tri lepe, ja trpim da mi isprica sta ima, jer je njemu tako lakse..i jos mu se zahvaljujem samo da ga otkacim sto pre
kad je napokon izasao, samo sam rekla sestri molim te baci ovo da mi ne gazi po zivcima i dalje
to je bila tacka na kojoj sam ja odlucila da jedini nacin da zastititm sebe je da podignem zid, ne odgovoaram mu vise na poruke, ne javljam se na telefon
ne mogu, ubi mi psihu covek
to je takav profil ljudi, satiruci po okolinu