Davitelji

ironises a postavila si pitanje za misljenje..ako ne zelis iskren odgovor nego samo tapsanje po ramenu i ..ma super si..do drugih je... onda to i naglasi da znam za sledeci put :)
Za tebe cu i pismeno objasnjenje ako treba :zag:
ima ljudi koje ne mozes da zaustavis..veruj mi :)
bukvalno ne prave pauzu dok pricaju :)
E takav je ovaj... :lol:
Jao kad pomislim i da bi jos hteli da me izljube, pa drze za ruku, pa pitaju za sve zive i mrtve rodjake... jos polugluvi, i nista te ne cuju ali ni ne moraju kad samo oni pricaju... :roll:
Penzioneri ... to je ubistvo
Dokono i samo bi da davi i davi ...

Nije mi nikakav problem da kada sretnem nekog smarača stanem sa njim, popričam malo, ispoštujem ga i produžim dalje. Ali ljudi, telefon, pa tu me ubijaju! Ja ću zbog telefona totalno da se razbolim! I stenjavih "ja dokon pa malo da čavrljamo", "nema te da se javiš, briga tebe za mene...", "potroši neki impuls i ti", "da zovnem ja tebe kad nećeš ti mene" i "ja samo da vidim šta radiš" smarača koji danima mogu besprekidno da ubijaju u pojam preko telefona raspredajući u krug jednu istu priču. I to agresivno, ne da ti da prekineš! Ti kažeš lepo u gužvi i da imaš obaveze, ma jok, ne da to za pravo, on priča njegovo i to je to!
Nisi ti onda sreo pravog smaraca , nema tu beganja.

To je siguran put da ceo život provedeš u bekstvu.

Ovako izdvojiš par sati, pa kreneš pecanje, PVC stolarija, male gedeore, Vučić, velike gedore...

Posle toga si uglavnom siguran.

Ali ne treba bežati od ljudi koje smatraš nezanimljivim, neke tako povrediš.

A oni se baš obraduju kad te vide.

A da znas da sam posla da napisem isto. :D
Jos sam tacno u glavi mogla da vidim Chichi kako iznervirano bezi po prodavnici. :D
Hahaha i ja isto, nije mi se jednom desilo...
ali stvarno smo užasne i nevaspitane :rumenko:
eto ljudi hoće da se druže kurtoazno da popričaju
ali mene uhvati jeza kad se setim kurtoaznih razgovora
i koliko umeju da budu neinspirativni

Sve me razumete :zag:
Zaista sam kulturna osoba i svima koje znam se jasno i glasno javim i produzim.
Tek poneki dobri prijatelji su oni koje kad vidis osmeh se rastegne i zagrljaj i koja rec ti prijaju.

Ove nicim izazvane dalekorodjacke veze me ne zanimaju. Ne za-ni-ma-ju!!!! :lol:
I ima od sad da se pravim i luda i slepa i da bezim.
Ne dam moj mir.

A stvarno izmedju njih vlada strasan rivalitet i netrpeljivost kao izmedju Srba i Hrvata, Britanaca i Iraca, Francuza i Belgijanaca itd. Ali tako je to valjda sa susedima.

Da, ali ovaj put se radi samo o zastiti prava. Izaslo mi je obavestenje da je vlasnik snimka Grupa München TV i da u mojoj zemlji nije dozvoljeno gledanje. Nemci su oduvek imali nesto protiv Austrijanaca...:sad2:
Pa mogu da ti ukratko prepričam. Radi se o liku koji je našao način da davljenje na stepeništu preokrene u svoju korist.

Limunadica ali zabavna.

A stvarno izmedju njih vlada strasan rivalitet i netrpeljivost kao izmedju Srba i Hrvata, Britanaca i Iraca, Francuza i Belgijanaca itd. Ali tako je to valjda sa susedima.
Em male razlike em se Nemci osećaju izigranim.

Back