Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 32.156
Ma, pusti. Nije za priču.Koliko?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma, pusti. Nije za priču.Koliko?
Ne budu na kraj srca. Imaš svoj oфис. Ljudi provedu radni vek venući za tri kvadrata teritorije. U 12 možeš i mini golf da igraš.Ma, kakvi!Samo ja od kolega na poslu sedim sama u kancelariji od 12 m kvadratnih, dok ostali rade u parovima i smenama.Šefica kaže:"tako je bolje za kolektiv". Da manje pričam,više radim... valjda.
Luda si,Odoh malopre u supermarket, odlucna da natenane kupim sve sto mi treba. Taman sto sam krenula u razgledanje i kupovinu, slucajno se okrenem i ugledam nekog muzevog rodjaka davitelja nad svim daviteljima ovoga sveta.
Preplaseno sam se okrenula misleci kako ce mi unistiti danasnji miran i tih dan, i kako nemam zivaca za kreveljenje i srdacno pozdravljanje, pitanja kako su ‘koTkuće” itd...
Samo sam okrenula kolica i otisla, dok me nisu spazili.
Narednih pet minuta sam isla kao luda po radnji gledajuci kako da pobegnem da me ne vide.
Kad su se udaljili dovoljno obavih na brzaka ono sto moram i pobegoh na kasu moleci boga da nije guzva i da sto pre sednem u kola i odem.
Jesam li ja luda?
Asocijalna?
Zasto moj mozak bezi?
Jesam li toliko umorna da ne mogu obican kontakt sa ljudima da ostvarim?
Da li se vama desava ovo?
kada te smaraju ti sedneš na vagu po zilioniti put u toku 24hHvala Bogu nemam nikog takvog u svojoj blizini
Drugo meni cim je nesto dosadno ja uvatim paljbu i uopste nije bitno o cemu se radi
Nisam naročito uvidjavna osim za porodicu
Uglavnom kazem e zurim il nesto tako i odem a to su ionako ljudi koji mi nisu bitni
Pojedine familijarne smarace saslusam na jedno udje na drugo izadje ono sto je pametno saslusam ono sto je glupo odlevitiram i zaboravim i naravno odem i uradim sta ja hocu nezavisno od toga ko sta prica u familiji
Ja kad osetim da gusim s pricom prekinem i takodje odem
Ne telefoniram po sat
To me smara
Da li ti je palo na pamet da si zapravo okružena davežima?Sa pacovima, bubama... itd. Kad malo bolje razmislim i nisam ja baš toliki davež.
Ma,to nema šanse! Kolektiv je stvarno ok.Mladi,ambiciozni i vredni ljudi. Komuniciram ja sa njima najnormalnije,ali i sama vidim da je ovako ipak bolje.Nekako im ipak smetam ili ih remetim,ne znam detalje... uostalom i ne zanima me.Da li ti je palo na pamet da si zapravo okružena davežima?
Ljudi neretko davežima proglašavaju sve one koji ne dele njihove svetonazore.
I ne moram da ćaskam s njima na poslu, eto... družim se na net-u, ha, ha....Ma,to nema šanse! Kolektiv je stvarno ok.Mladi,ambiciozni i vredni ljudi. Komuniciram ja sa njima najnormalnije,ali i sama vidim da je ovako ipak bolje.Nekako im ipak smetam ili ih remetim,ne znam detalje... uostalom i ne zanima me.
Prvo sam pomislila da je stvarno problem do mene. Ali, dobila sam ubrzo nakon odlaska u "samostan" povećanje plate, tako da su se iskupili, što se mene tiče.I ne moram da ćaskam s njima na poslu, eto... družim se na net-u, ha, ha....
I za sve parePrvo sam pomislila da je stvarno problem do mene. Ali, dobila sam ubrzo nakon odlaska u "samostan" povećanje plate, tako da su se iskupili, što se mene tiče.
Bzv. mi bilo u početku, obučavala sam svakog ko kako dođe, pomagala im u poslu... a, kasnije to doživela kao njihovo "Hvala".Još treba da ćutim o povećanju plate, da ne bi saznali.Bzv.!A,nekad mi eto, dođe baš da im se pohvalim!I za sve pare
Meni se činilo da se šališ na svoj račun, a sad više nisam sigurna.Ma,to nema šanse! Kolektiv je stvarno ok.Mladi,ambiciozni i vredni ljudi. Komuniciram ja sa njima najnormalnije,ali i sama vidim da je ovako ipak bolje.Nekako im ipak smetam ili ih remetim,ne znam detalje... uostalom i ne zanima me.

Ma, sve ok.Bolje njima, bolje meni.Meni se činilo da se šališ na svoj račun, a sad više nisam sigurna.
Da im smetaš i remetiš ih dobila bi valjda otkaz. Ovako samo podstiču produktivnost, više rada, manje priče.
Najbolje poslodavcu.Ma, sve ok.Bolje njima, bolje meni.

Ne znam detalje ali zabole te.Ma,to nema šanse! Kolektiv je stvarno ok.Mladi,ambiciozni i vredni ljudi. Komuniciram ja sa njima najnormalnije,ali i sama vidim da je ovako ipak bolje.Nekako im ipak smetam ili ih remetim,ne znam detalje... uostalom i ne zanima me.
auu cero pa tis protiv muzeve familije stas kad saznaOdoh malopre u supermarket, odlucna da natenane kupim sve sto mi treba. Taman sto sam krenula u razgledanje i kupovinu, slucajno se okrenem i ugledam nekog muzevog rodjaka davitelja nad svim daviteljima ovoga sveta.
Preplaseno sam se okrenula misleci kako ce mi unistiti danasnji miran i tih dan, i kako nemam zivaca za kreveljenje i srdacno pozdravljanje, pitanja kako su ‘koTkuće” itd...
Samo sam okrenula kolica i otisla, dok me nisu spazili.
Narednih pet minuta sam isla kao luda po radnji gledajuci kako da pobegnem da me ne vide.
Kad su se udaljili dovoljno obavih na brzaka ono sto moram i pobegoh na kasu moleci boga da nije guzva i da sto pre sednem u kola i odem.
Jesam li ja luda?
Asocijalna?
Zasto moj mozak bezi?
Jesam li toliko umorna da ne mogu obican kontakt sa ljudima da ostvarim?
Da li se vama desava ovo?
Odrece me se preko novinaauu cero pa tis protiv muzeve familije stas kad sazna

Ha,ha... e,tad si tek nadrljala!Odrece me se preko novina![]()