Odrece me se preko novina![]()
Neces biti jedina.

Sa rodbinom iskljucivo usko specijalizovane posete sa temama o globalnom otopljavanju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odrece me se preko novina![]()

Ne znam detalje ali zabole te.
U situacijama kada su svi protiv jednog u 99% slučajeva plural nije u pravu.
Mentalitet tihog linča je uobičajen u firmama.
Hvala na podršci!Da nije ovog foruma,ne znam šta bi u ova četri zida.Šala mala, naravno. Radim ja, s vremena na vreme.
Pa ne to. Mislila sam kako bi meni bilo ako bi mi tog trenutka bilo potrebno da popričam sa nekim, a on me o'ladi. Mislim, ja umem i da planem tek tako, kad reagujem impulsivno, ali se trudim da budem pod kontrolom..Ја бих се на њиховом месту запитала зашто беже од мене.
Лакше ми је са људима који плану, него са успоренима...Pa ne to. Mislila sam kako bi meni bilo ako bi mi tog trenutka bilo potrebno da popričam sa nekim, a on me o'ladi. Mislim, ja umem i da planem tek tako, kad reagujem impulsivno, ali se trudim da budem pod kontrolom..
Ne znaš mene. Zato mi se jako dopao moj potpis....Лакше ми је са људима који плану, него са успоренима...
umem da po peti put saslušam istu priču o nečemu što muči majku, svekrvu, drugaricu, nekog bliskog, ako znam da njima to treba.

Pa ne znam, spomenula je da je to rođak njenog muža, nemam pojma, ja sam lepo rekla da ću da odgovorim napamet.Ja čičkavu nisam razumela tako, nego da je naletela na nekog koga površno zna i ume da bude udav. Naravno da se sečenje i udaljavanje ne odnosi na bliske ljude. Njih mogu uvek da saslušam bez ikakvog vremenskog ograničenja. Za prijatelje i porodicu moje rame je uvek spremno![]()

Da,... moreee, koštam ih k'o "Sv. Petra kajgana".Najbolje poslodavcu.![]()

Istina...Ne stvarno ali postoje takvi ljudi koji vole da ponove priču sve dok je napamet ne naučiš
i uvek te pitaju jesam li ti ovo pričao?
i dok ti stigneš da kažeš da jesi pričao si mi on je već počeo ispočetka sa istim žarom kao prvi put
Isto tako uopšte nemaju sluha da čuju tvoju priču makar jednom....

Ne stvarno ali postoje takvi ljudi koji vole da ponove priču sve dok je napamet ne naučiš
i dok ti stigneš da kažeš da jesi pričao si mi on je već počeo ispočetka sa istim žarom kao prvi put![]()
Ne stvarno ali postoje takvi ljudi koji vole da ponove priču sve dok je napamet ne naučiš
i dok ti stigneš da kažeš da jesi pričao si mi on je već počeo ispočetka sa istim žarom kao prvi put![]()

Ne, nikad mi se ovo ne desava. Uvek popricam sa ljudima strpljivo sacekam da se zavrsi i nikom se ne kreveljimOdoh malopre u supermarket, odlucna da natenane kupim sve sto mi treba. Taman sto sam krenula u razgledanje i kupovinu, slucajno se okrenem i ugledam nekog muzevog rodjaka davitelja nad svim daviteljima ovoga sveta.
Preplaseno sam se okrenula misleci kako ce mi unistiti danasnji miran i tih dan, i kako nemam zivaca za kreveljenje i srdacno pozdravljanje, pitanja kako su ‘koTkuće” itd...
Samo sam okrenula kolica i otisla, dok me nisu spazili.
Narednih pet minuta sam isla kao luda po radnji gledajuci kako da pobegnem da me ne vide.
Kad su se udaljili dovoljno obavih na brzaka ono sto moram i pobegoh na kasu moleci boga da nije guzva i da sto pre sednem u kola i odem.
Jesam li ja luda?
Asocijalna?
Zasto moj mozak bezi?
Jesam li toliko umorna da ne mogu obican kontakt sa ljudima da ostvarim?
Da li se vama desava ovo?
ne podnosim kreveljuse. Nije ni cudo da bezis od ljudi kad sebi nametnes obavezu da se foliras da si nesto sto nisi.Ne stvarno ali postoje takvi ljudi koji vole da ponove priču sve dok je napamet ne naučiš
i dok ti stigneš da kažeš da jesi pričao si mi on je već počeo ispočetka sa istim žarom kao prvi put

Jao, to prijatelj mm.Umem strpljivo da slusam ljude ali ako pocnu da ponavljaju pricu svaki put, pronadjem zanimljivije sagovornike
I nije mi zao![]()