duska.vodolija
Buduća legenda
- Poruka
- 29.335
Janko spasao meč loptu! Tipsarević -Štepanek 5:7, 6:4, 6:4, 4:6, 6:7 ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stepanek govedo,ladno pokazao srednji prst Janku na kraju..
Mislim da cemo tesko dobiti Cehe,Janko je juce bio odlican,nazalost dubl izgubljen,sutra tesko da osvoje dva boda.
Ponasanje stepaneka,uzas!
Flavija Peneta je pre koju godinu u Fed Kupu sudiji u toku meča pokazala srednji prst. Mislim da je kažnjena samo novčano zbog toga, a s obzirom da se ovo sa sexy Radekom desilo po završetku meča verovatno neće imati nikakav epilog.
Spanija osvaja dejvis kup ove godine 100%
So disrespectful...Đoković i Izner počeće meč u petak u 21.30, a nakon tog na teren će izaći Viktor Troicki i Sem Kveri.
Drugog dana takmičenja, u subotu od 21 sat na programu je dubl, gde će za Srbiju kako je najavljeno nastupiti Nenad Zimonjić i Ilija Bozoljac, dok će američki par činiti braća Majk i Bob Brajan.
Prvi meč trećeg dana počeće u nedelju od 20, a prema žrebu prvo će se sastati Kveri i Đoković, a zatim Izner i Troicki
SAD i Srbija igraće u Tako Bel areni u Bojsiju, koja može da primi 12.000 gledalaca
U narednu rundu takmičenja proći će selekcija koja prva ostvari tri pobede.
Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da očekuje težak meč protiv Džona Iznera.
"Spremao sam se za meč sa Iznerom, znao sam da ću igrati protiv njega. Biće nezgodno i teško, kao i Viktoru (Troickom) protiv (Sema) Kverija. Neizvesnost je očigledna, ulog je veliki. Uspeli smo 2010. da ih pobedimo u Srbiji, sada smo na njihovom terenu i nadam se da će rezultat biti isti", rekao je Đoković posle žreba.
"Prvi reket" sveta je eliminisan u ranijoj fazi Masters turnira u Majamiju.
"Taj poraz od Tomija Hasa mi je, bez preterivanja, najlošiji meč koji sam odigrao u poslednje tri godine. Ali, to je sport, takve stvari se dešavaju. Sa pozitivne strane, imao sam više vremena da se pripremim za ovaj meč i da se družim sa prijateljima iz reprezentacije... i da donesemo konačnu pobedu Srbiji", rekao je Đoković.
![]()
So disrespectful...
Covece,priznaj jednom da je protivnik bio bolji...
So disrespectful...
Covece,priznaj jednom da je protivnik bio bolji...