Thanatos
Poznat
- Poruka
- 9.917
Jupi za Noleta!![]()
Brat Vica ce da nadrlja, sve mi se cini...
Brat Vića mora da zbrlja uvek na kraju.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jupi za Noleta!![]()
Brat Vica ce da nadrlja, sve mi se cini...
Brat Vića mora da zbrlja uvek na kraju.Tačno sam znao da će da izgubi, još kad je vodio 2.1 u setovima.
A uz to mi je mrtvac onaj mrtvi srusio i tiket, i to za pola gema...![]()
cccccc stipsoKad budes odgledala, odgledacu i ja. Mene zanima isplati li se da kupujem karte![]()
A ko će da igra protiv Kanađana?DAVIS CUP / POLUFINALE 13. - 15.09.2013.
MEČ POLUFINALA SVETSKE GRUPE DAVIS CUPA 2013.
(SRBIJA - KANADA OD 13. DO 15. SEPTEMBRA 2013, KOMBANK ARENA, BEOGRAD)
Prvi dan takmičenja ( 13. septembar ) igraju se dva singl meča. Prvi singl meč počinje u 16 časova, drugi odmah po završetku prvog.
Drugi dan takmičenja (14. septembar) igra se dubl meč sa početkom u 16 časova.
Treći dan takmičenja (15. septembar) igraju se dva singl meča. Prvi singl meč počinje u 14 časova, drugi odmah po završetku prvog.
Podloga: Clay (Red Clay) - Indoors
----------------------------------------------------------
Imamo sve sanse da pobedimo Kandjane i da se borimo za prvo mesto po drugi put u istoriji srpskog tenisa.
Koštunica...zanimljivo...Kostunice tim je vec odredjen:Novak Đoković, Janko Tipsarević, Dušan Lajović i Nenad Zimonjić
A eto mozemo da pozovemo i Federera kao pocanog gosta....mi smo uvek bili dobri domacini
Hmm,sad gledam,lazni broj 1 igra sa Pospisilom![]()
Da li misliš da tamo neki Obradović može da da neki savet Novaku, pa i Janku?Ovaj Obradovic lici na sve samo ne na nekog teniskog trenera i selektora, kao neka preplacena cillidersica je. Savetuje li on igrace bilo sta o tenisu?