Daš ne daš gubiš..

Ma ne radi se o meni. Ni o putevima.

Kakav stav imaš prema nekoj ženi koju tek upoznaš? To je pitanje?

Mani se foruma i ovog fejk muvanja, kuvanja i sl.

Zamisli da si otišao da se testiraš na koronu i čekaš satima, ćaskaš sa nekom ženskom tu, pauza i odete da popijete piće da ubijete vreme. Zanimljiv razgovor i tako..

Kako je posmatraš?

Pre svega kao plen, seksualni

Kao osobu koju si upoznao, potpuno neutralno
Ti baš misliš da je nama svaka, baš svaka i svakakva žena samo prilika za seks?:bljak:

Šta mala ženska osoba može da misli o maloj muškoj osobi i obrnuto ??

Kakve je to žablja perspektiva iz koje se ne vidi skoro ništa i onda iz tog ništavila i mulja pojavi se isto takva žaba kao ti?

Oboje su mali nesposobni žabci u mulju i žabokrečini, žive sigurnim i jadnim svakodnevnim životima svoje propale države, iskvarenog društva, ideologije nekog bivšeg Broza, pardon Staljina, misle da žive život provincije ili u nekoj urbanoj nasleđenoj spavaonici, bez ikakvih životnih, ljubavnih i poslovnih rizika, već ukalupljeno. Žive bez ikakve kulturne dinamike u nekoj subkulturi forsiranih emocija tonova i slika. Oboje ne razmišljaju o filozofskim i ontološkim istinama, deleke su im ideje o neprekidnoj borbi o permanentnom žrtvovanju o slobodi o suverenitetu. Ne vide zašto bi uvećavali radost života i imovine. Retko kada misle i slabo su misleća bića, a o esenciji da li prethodi egzistenciji ili egzistencija prethodi esenciji, nema pojma, umnog uvida kamoli nekog osećaja. Životni ciljevi su prozaični sa ponekom dekadentnom emocijom, neki poslić, bilo kakav preko veze, preko roditelja, preko starog sistema, jer naslediće po neku nekretninu, deca postaju njihovi privesci ili njihove proteze nezadovoljstva, ništa nisu sami izgradili, duplo golo, ne znaju šta je napor, vrlina, hrabrost, posvećenost, odricanje i čast. Nezadovoljstvo raste sve većim shvatanjem sopstvene nesposobnosti i mizernosti. Neki malobrojni na kraju shvate da su ipak trebali nešto rizikovati, bar bi se osećali kao ljudi. Avaj, svi su žabci.

Za takve nestvarne nema stvarnog prijateljstva !

Kao što pojedinac i kolektiv oseća stvarnost i Svet, tako i Svet oseća koliko si ti stvaran, pa će ti tako i nuditi prijateljstva.

Ustvari, žabcima neće !

Moj zakljucak iz ove teme je da zene pokusavaju da razmisljaju kao muskarci....tj izvrnu neko svoje razmisljanje u nesto sto im izgleda kao musko razmisljanje i onda kao pokusavaju da to predstave kao musko razmisljanje, ali bojim se da je to samo buduce razmisljanje njihove muske dece, ali ne i danasnje razmisljanje muskaraca....
Siguran sam da ce uspeti da od svoje dece naprave muskarce koji ce tako razmisljati...

I polako dolazimo do pesme Taylor Swift, shake it off, koja u startu nije feministicka nego je emancipatorska, ali su je brze bolje Lena i jos neke zene prepevale da bude bas feminacisticka...
Ili u prevodu, radi sta ti se radi i sta mozes, a ostali ce da laju i da ti srecu otimaju, samo ako mogu..

Moj zakljucak iz ove teme je da zene pokusavaju da razmisljaju kao muskarci....tj izvrnu neko svoje razmisljanje u nesto sto im izgleda kao musko razmisljanje i onda kao pokusavaju da to predstave kao musko razmisljanje, ali bojim se da je to samo buduce razmisljanje njihove muske dece, ali ne i danasnje razmisljanje muskaraca....
Siguran sam da ce uspeti da od svoje dece naprave muskarce koji ce tako razmisljati...

Tema je postavljena kao pitanje, ali kao i uvek vi se branite napadajući a da niste ni napadnuti.

• Podržavam
Reactions: DUH
Refleksija!

Kao odgovor na takvo muško ponašanje i to pod maskom, ja ako to radim radim direktno, otvoreno i ne krijem se.
Dvoje su se tako smuvali...na zeleznickoj stanici Beovoza.....ona mu izvadi kicmu psihoanalizom, a on izbaci da ima prolongiranje nezeljenog, da prebacuje krivicu na druge, da je neodrovoran, da je imao vec jedan brak i da mora da nadje zensku da ga malo dresira...
A i da ga jako puno potresa kad voz kasni, ne dodje , kad je vec on stigao na vreme...a to je retko...

Mogu ja i obrnuto da pišem.

Slatkorečivo, dopadljivo, nekritički, nemoralno, bez vrlina i bez uma, demokratski, iz civilno tzv.korektnog ugla i sl...

Međutim, mi pučisti smo nepokolebljivi i spremni smo na najveće kazne !

Ne treba slatkorečivost, ni dopadljivo.
Suprotna mišljenja služe da bismo razmislili i čak nešto naučili.

Ti potcenjuješ svaku ženu kao sagovornika, počinješ svaku diskusiju sa idejom da ne mogu da razumem.

I dalje od toga nema razgovora.

• Podržavam
Reactions: DUH

Majke su u nekim starim strukturama, mogle da naprave od svojih sinova muškarce, mlateći ih tako da se ugledaju na svoje mrtve muške pretke.

Danas majke maze sinove, ako će im ovi obećati da neće ličiti na svoje očeve.

Dvoje su se tako smuvali...na zeleznickoj stanici Beovoza.....ona mu izvadi kicmu psihoanalizom, a on izbaci da ima prolongiranje nezeljenog, da prebacuje krivicu na druge, da je neodrovoran, da je imao vec jedan brak i da mora da nadje zensku da ga malo dresira...
A i da ga jako puno potresa kad voz kasni, ne dodje , kad je vec on stigao na vreme...a to je retko...

Psihoanaliza je obično odgovor na psihoanalizu.

Back