Današnja mračna Srbija: Otkaz jer je uzeo bolovanje zbog smrti brata

Tebi je politički progon neistomišljenika bio super jer si em bio ispranog mozga em si imao privid dobrog života... u realnosti nisi mogao da kupiš kaput bez kredita itd.
Ali su te opismenili, asfaltirali put, napravili fabriku i naučili te zanat da u njoj radiš, izuli te iz opanaka i dali cipele. Proglredao si. Tvoje dete koje je jedva moglo da sastavi četiri osnovne, ako i to, sad je inžinjer. doktor...Mislio si da je stigao raj na zemlju.

nažalost ćorak

za vreme SNS "najmračnijeg doba za pilićare u istoriji pilićarenja" donete su silne ispravke Zakona o radu.

Ok, firma nije dužna da ti plaća naknadu za prevoz jer je prevoz sada besplatan.
Pošteno
Ispravke, na štetu radnika.
Postoji i Ustavni sud, koji bi trebao da štiti Ustav i kažnjava one koji ga krše.
A pisalo je i na ogradi...nešto, pa se ispostavilo da napisano ne odgovara stvarnosti.

Ali su te opismenili, asfaltirali put, napravili fabriku i naučili te zanat da u njoj radiš, izuli te iz opanaka i dali cipele. Proglredao si. Tvoje dete koje je jedva moglo da sastavi četiri osnovne, ako i to, sad je inžinjer. doktor...Mislio si da je stigao raj na zemlju.
Po koju cenu? Rasturili su Srbe na sve četiri strane sveta..

6]@Perperius

1) Aleksandar Vučić, predsednik SNS stranke
1760735091916.jpeg

2) Tomislav Nikolić, prvi predsednik SNS stranke
1760735197572.jpeg

3) Boris Tadić, kreator SNS-a koji mu se otrgao kontroli
1760735323781.jpeg

Po koju cenu? Rasturili su Srbe na sve četiri strane sveta..
Koje Srbe? Srba ima najmanje u Srbiji. Dao nam je Vojvodinu jer nas je tu bilo puno, a nije bilo naše. Ti iz Vojvodine su potomci onih što su se iselili pod vođstvom patrijarha Arsenija III i IV iz Kosova. Pa ne može i jare i pare ;)

da budemo precizniji - ima pravo da zatraži posle mesec dana da iskoristi deo koji mu tek sleduje, ali ako je na neodredjeno i ako mu tata direktor.
Ja sam na neodređeno. Godišnji odmor mogu da koristim samo u julu i delu avgusta. Nemam regres, nemam topli obrok i imam smanjenu platu kada sam na godišnjem odmoru. Državne jasle
:mrgreen:

Back