UDARNO! Otkaz doktorki i medicinskim tehničarima jer su odbili da pomognu pristalicama SNS

Izvora novinskih imaš koliko hoćeš. Guglaj malo, nemoj da si lenj.

A moj izvor je insajder, drug koji radi tamo već 20 godina, i o kome sam pisao ovde na forumu više puta.
Jbg, ne pratim sve sto pises, ne zameri. Uzgred, kakav je covek taj tvoj drugar ako tamo radi 20 godina, ima li on kicmu? I kako mozes da se druzis sa takvim covekom? Kako ja nemam apsolutno nikoga ko je novinar u nekom od prorezimskih medija, nemam nikoga ko je u vladajucoj stranci? A 40-tak godina sam ziveo u BGD...

Zasto bih googlao na vest, zar nije obaveza svakog ozbiljnog coveka (na forumima, na interMetu) koji tvrdi nesto da ujedno i stavi link za to.
Dakle, nas bologogazda @tab503 je totalno u pravu, link.

"Šef noćne smene koji ih je zvao na privatan telefon saopštio im je da nalog da se upute u prostorije SNS-a stiže direktno od direktora, ali kako kaže Velikić i pored tog objašnjenja, nije mu bilo jasno zašto moraju unutra jer, „dežuranje u privatnim prostorijama nije način na koji Hitna pomoć funkcioniše“.

Znači nisu dobili poziv da pomognu nekom preko svoje službene radio veze preko koje inače dobijaju poziv, već ih je šef zvao na privatne telefone da idu tamo da dežuraju, što je u suprotnosti sa načinom na koji radi hitna. Nisu zaista imali nikakav razlog da idu tamo, i ispravno su postupili.

Хитна помоћ дежура на манифестацијама где је пуно људи или где постоји ризик од повређивања, као што су фудбалске утакмице са пуним стадионом или масовни протести.

Хитна помоћ дежура на манифестацијама где је пуно људи или где постоји ризик од повређивања, као што су фудбалске утакмице са пуним стадионом или масовни протести.
Stranačke prostorije SNS-a teško da mogu spasti u tu kategoriju. A i kad su javne manifestacije, postoji neka zvanična procedura.

Jbg, ne pratim sve sto pises, ne zameri. Uzgred, kakav je covek taj tvoj drugar ako tamo radi 20 godina, ima li on kicmu? I kako mozes da se druzis sa takvim covekom? Kako ja nemam apsolutno nikoga ko je novinar u nekom od prorezimskih medija, nemam nikoga ko je u vladajucoj stranci? A 40-tak godina sam ziveo u BGD...

Zasto bih googlao na vest, zar nije obaveza svakog ozbiljnog coveka (na forumima, na interMetu) koji tvrdi nesto da ujedno i stavi link za to.
Dakle, nas bologogazda @tab503 je totalno u pravu, link.
Ne znam tačno šta si hteo da kažeš ni prvom ni drugom polovinom posta, ali 'ajde. Da li je problem što ti ne poznaješ nijednog novinara, da li je problem što se ja družim sa jednim dobrim čovekom koga znam iz detinjstva, da li je problem što ti ne umeš da izguglaš link na vest sa nečega a da nije Pink i Informer...

Nemam pojma šta je, ali vazda neki problemi.

Disciplinskim postupkom je donesena odluka da se otkažu ugovori o radu doktorki Vanji Stanić i medicinskim tehničarima Velikić Nemanji i Spremić Dejani. Postupak je sproveden po svim pravnim procedurama, ispoštovani su svi zakoni, oni su priznali da su odbili da pomognu ljudima, ali zato što im je bila ugrožena bezbednost
a ko im je ugrozavao bezbednost? snsovci?

ili isti ti koji su napadali i povredjivali policajce i neistomisljenike?

Nije bilo to što piše u Informeru, nego nešto sasvim drugo.

"Šef noćne smene koji ih je zvao na privatan telefon saopštio im je da nalog da se upute u prostorije SNS-a stiže direktno od direktora, ali kako kaže Velikić i pored tog objašnjenja, nije mu bilo jasno zašto moraju unutra jer, „dežuranje u privatnim prostorijama nije način na koji Hitna pomoć funkcioniše“.

Znači nisu dobili poziv da pomognu nekom preko svoje službene radio veze preko koje inače dobijaju poziv, već ih je šef zvao na privatne telefone da idu tamo da dežuraju, što je u suprotnosti sa načinom na koji radi hitna. Nisu zaista imali nikakav razlog da idu tamo, i ispravno su postupili.

Navikli SNS-sovci da mogu da rade šta god hoće.
Ako je istina to sto si napisao nece im biti problem da dobiju sudski spor.
A sve koji su njh sankcionisali treba otpustiti.Ako je kao sto si napisao.

Nije bilo to što piše u Informeru, nego nešto sasvim drugo.

Navikli SNS-sovci da mogu da rade šta god hoće.
Sad će da ih tuže i naplatiće sve plate iz ugovora radili ili ne. Naravno to će ići iz budžeta koji pune građani pa je zato jako bitno da se vučić i ekipa lopova i ubica pohvataju živi i osude na doživotne robije.

UDARNO! Otkaz doktorki i medicinskim tehničarima jer su odbili da pomognu pristalicama SNS​

1223169_img-1424_m.webp

Disciplinskim postupkom je donesena odluka da se otkažu ugovori o radu doktorki Vanji Stanić i medicinskim tehničarima Velikić Nemanji i Spremić Dejani. Postupak je sproveden po svim pravnim procedurama, ispoštovani su svi zakoni, oni su priznali da su odbili da pomognu ljudima, ali zato što im je bila ugrožena bezbednost - izjavio je na konferenciji za novinare doktor Bogdan Živanović i dodao:

1230620_blokade-ns_orig.jpg

https://informer.rs/politika/vesti/...igin=26&ayu_widget=34&ayu_post=17573360934328

ko ne radi posao za koji je placen , dobije otkaz
Poznajem preko prijatelja Spremica,nisu odbili da pomognu nego su odbili da dezuraju u prostorijama SNs-a

Ne znam tačno šta si hteo da kažeš ni prvom ni drugom polovinom posta, ali 'ajde. Da li je problem što ti ne poznaješ nijednog novinara, da li je problem što se ja družim sa jednim dobrim čovekom koga znam iz detinjstva, da li je problem što ti ne umeš da izguglaš link na vest sa nečega a da nije Pink i Informer...

Nemam pojma šta je, ali vazda neki problemi.
Opsaaa, dobar covek jer ga znas iz detinjsta a ipak radi u Informeru, kako to? Zar svi koji su u Informeru, na Pinku, u SNS i drugim "kotacima" tiranije po defaultu nisu nasi i samim tim su losi? Odnosno savijaju kicmu do zemlje...

Uzgred, znam i ja neke novinare, cak sam jednom i vencani kum ( od pre 30 godina) ali ga ne vidjam zadnjih 15-tak godina, mozda na 2-3 godine a imao sam i neke u gimnaziji pa se vidimo na 5-to godisnjicama mature (kad im prisustvujem). Ali ne znam nikoga iz Informera ili Pinka, zanimljivo, "moji" novinari imaju malo tvrdju kicmu.

Ne, ne umem da izgooglam za razliku od nekih koji nadju "vest", iskopiraju je i zalepe ovde a da ne urade osnovnu pristojnu stvar na forumima - daju link gde su to nasli.

Dakle, ja ocekujem link na vest, pa onda odem na medij koji je objavio tu "vest" da proverim njihovu pricu - jer sam se zadnjih godinu dana nacitao "vesti" na svim srpski medijima a nigde nisam nasao potvrdu da je to taj i taj izjavio ili da se to desilo. Nisi ti juce neki registrovani (reciklirani) user na ovom forumu, imas poprilicno staza.

Bratjuska Tihi je ipak ozbiljniji user, on uvek da link, cak iako to sto objavi nema veze sa mozgom.

UDARNO! Otkaz doktorki i medicinskim tehničarima jer su odbili da pomognu pristalicama SNS​

1223169_img-1424_m.webp

Disciplinskim postupkom je donesena odluka da se otkažu ugovori o radu doktorki Vanji Stanić i medicinskim tehničarima Velikić Nemanji i Spremić Dejani. Postupak je sproveden po svim pravnim procedurama, ispoštovani su svi zakoni, oni su priznali da su odbili da pomognu ljudima, ali zato što im je bila ugrožena bezbednost - izjavio je na konferenciji za novinare doktor Bogdan Živanović i dodao:

1230620_blokade-ns_orig.jpg

https://informer.rs/politika/vesti/...igin=26&ayu_widget=34&ayu_post=17573360934328

ko ne radi posao za koji je placen , dobije otkaz
Obraz se ne prodaje jeftini

ja kako sam razumeo pozvani su da ukazu hitnu pomoc unesrecenim licima napadnutim u prostorijama SNSa

Kazu da su odbili, priznali su to, jer su bili uplaseni po sopstvenu bezbednost.

Zbog toga su dobili otkaze. Sad mogu da tuze
Ne, zvali su ih da dežuraju u prostorijama SNS, što su oni odbili.

A moj izvor je insajder, drug koji radi tamo već 20 godina, i o kome sam pisao ovde na forumu više puta.
Zasto jasno ne napises gde tvoj drug radi? Pogledaj sta si napisao:

Nigde nisi spominjao Hitnu pomoc, samo si spominjao Informer i druge medije.

Zasto jasno ne napises gde tvoj drug radi? Pogledaj sta si napisao:
Napisao sam da je čovek "insajder" u smislu da radi u hitnoj pomoći, a ti si valjda razumeo "informer".

I meni se često desi da kažem "informer" kad mislim na "insajder" (Kanal na kom ujutru ide emisija "Buđenje" sa Draganom Ilićem).

Back