Cynic
Aktivan član
- Poruka
- 1.603
Moral i čast nemaju cenu, ali esenes ološi to nikada neće razumeti.Njihov posao i nije da budu partijski lekari.
Dobro je videti da i dalje ima ljudi sa obrazom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moral i čast nemaju cenu, ali esenes ološi to nikada neće razumeti.Njihov posao i nije da budu partijski lekari.
Dobro je videti da i dalje ima ljudi sa obrazom.
biće uzeto kao otežavajuća okolnostĆaci laže.
Kao i svaki drugi ćaci.
A ti širiš režimske laži.
Jbg, ne pratim sve sto pises, ne zameri. Uzgred, kakav je covek taj tvoj drugar ako tamo radi 20 godina, ima li on kicmu? I kako mozes da se druzis sa takvim covekom? Kako ja nemam apsolutno nikoga ko je novinar u nekom od prorezimskih medija, nemam nikoga ko je u vladajucoj stranci? A 40-tak godina sam ziveo u BGD...Izvora novinskih imaš koliko hoćeš. Guglaj malo, nemoj da si lenj.
A moj izvor je insajder, drug koji radi tamo već 20 godina, i o kome sam pisao ovde na forumu više puta.
код хипократаГде им је Хипократова заклетва.

j*bo mater jeste ruzan...sad vidim sto zene biraju medvede umesto muskaraca
"Šef noćne smene koji ih je zvao na privatan telefon saopštio im je da nalog da se upute u prostorije SNS-a stiže direktno od direktora, ali kako kaže Velikić i pored tog objašnjenja, nije mu bilo jasno zašto moraju unutra jer, „dežuranje u privatnim prostorijama nije način na koji Hitna pomoć funkcioniše“.
Znači nisu dobili poziv da pomognu nekom preko svoje službene radio veze preko koje inače dobijaju poziv, već ih je šef zvao na privatne telefone da idu tamo da dežuraju, što je u suprotnosti sa načinom na koji radi hitna. Nisu zaista imali nikakav razlog da idu tamo, i ispravno su postupili.
Stranačke prostorije SNS-a teško da mogu spasti u tu kategoriju. A i kad su javne manifestacije, postoji neka zvanična procedura.Хитна помоћ дежура на манифестацијама где је пуно људи или где постоји ризик од повређивања, као што су фудбалске утакмице са пуним стадионом или масовни протести.
Ne znam tačno šta si hteo da kažeš ni prvom ni drugom polovinom posta, ali 'ajde. Da li je problem što ti ne poznaješ nijednog novinara, da li je problem što se ja družim sa jednim dobrim čovekom koga znam iz detinjstva, da li je problem što ti ne umeš da izguglaš link na vest sa nečega a da nije Pink i Informer...Jbg, ne pratim sve sto pises, ne zameri. Uzgred, kakav je covek taj tvoj drugar ako tamo radi 20 godina, ima li on kicmu? I kako mozes da se druzis sa takvim covekom? Kako ja nemam apsolutno nikoga ko je novinar u nekom od prorezimskih medija, nemam nikoga ko je u vladajucoj stranci? A 40-tak godina sam ziveo u BGD...
Zasto bih googlao na vest, zar nije obaveza svakog ozbiljnog coveka (na forumima, na interMetu) koji tvrdi nesto da ujedno i stavi link za to.
Dakle, nas bologogazda @tab503 je totalno u pravu, link.
a ko im je ugrozavao bezbednost? snsovci?Disciplinskim postupkom je donesena odluka da se otkažu ugovori o radu doktorki Vanji Stanić i medicinskim tehničarima Velikić Nemanji i Spremić Dejani. Postupak je sproveden po svim pravnim procedurama, ispoštovani su svi zakoni, oni su priznali da su odbili da pomognu ljudima, ali zato što im je bila ugrožena bezbednost
Ako je istina to sto si napisao nece im biti problem da dobiju sudski spor.Nije bilo to što piše u Informeru, nego nešto sasvim drugo.
"Šef noćne smene koji ih je zvao na privatan telefon saopštio im je da nalog da se upute u prostorije SNS-a stiže direktno od direktora, ali kako kaže Velikić i pored tog objašnjenja, nije mu bilo jasno zašto moraju unutra jer, „dežuranje u privatnim prostorijama nije način na koji Hitna pomoć funkcioniše“.
Znači nisu dobili poziv da pomognu nekom preko svoje službene radio veze preko koje inače dobijaju poziv, već ih je šef zvao na privatne telefone da idu tamo da dežuraju, što je u suprotnosti sa načinom na koji radi hitna. Nisu zaista imali nikakav razlog da idu tamo, i ispravno su postupili.
Navikli SNS-sovci da mogu da rade šta god hoće.
Sad će da ih tuže i naplatiće sve plate iz ugovora radili ili ne. Naravno to će ići iz budžeta koji pune građani pa je zato jako bitno da se vučić i ekipa lopova i ubica pohvataju živi i osude na doživotne robije.Nije bilo to što piše u Informeru, nego nešto sasvim drugo.
Navikli SNS-sovci da mogu da rade šta god hoće.
Tako je bilo, ali ti i sam znaš da je teško protiv vlasti u zemlji Srbiji, naročito legalnim putem.Ako je istina to sto si napisao nece im biti problem da dobiju sudski spor.
A sve koji su njh sankcionisali treba otpustiti.Ako je kao sto si napisao.
Poznajem preko prijatelja Spremica,nisu odbili da pomognu nego su odbili da dezuraju u prostorijama SNs-aUDARNO! Otkaz doktorki i medicinskim tehničarima jer su odbili da pomognu pristalicama SNS
![]()
Disciplinskim postupkom je donesena odluka da se otkažu ugovori o radu doktorki Vanji Stanić i medicinskim tehničarima Velikić Nemanji i Spremić Dejani. Postupak je sproveden po svim pravnim procedurama, ispoštovani su svi zakoni, oni su priznali da su odbili da pomognu ljudima, ali zato što im je bila ugrožena bezbednost - izjavio je na konferenciji za novinare doktor Bogdan Živanović i dodao:
![]()
https://informer.rs/politika/vesti/...igin=26&ayu_widget=34&ayu_post=17573360934328
ko ne radi posao za koji je placen , dobije otkaz
Opsaaa, dobar covek jer ga znas iz detinjsta a ipak radi u Informeru, kako to? Zar svi koji su u Informeru, na Pinku, u SNS i drugim "kotacima" tiranije po defaultu nisu nasi i samim tim su losi? Odnosno savijaju kicmu do zemlje...Ne znam tačno šta si hteo da kažeš ni prvom ni drugom polovinom posta, ali 'ajde. Da li je problem što ti ne poznaješ nijednog novinara, da li je problem što se ja družim sa jednim dobrim čovekom koga znam iz detinjstva, da li je problem što ti ne umeš da izguglaš link na vest sa nečega a da nije Pink i Informer...
Nemam pojma šta je, ali vazda neki problemi.
Znam i znam da ce tako ostati dok sam ziv.Tako je bilo, ali ti i sam znaš da je teško protiv vlasti u zemlji Srbiji, naročito legalnim putem.
Obraz se ne prodaje jeftiniUDARNO! Otkaz doktorki i medicinskim tehničarima jer su odbili da pomognu pristalicama SNS
![]()
Disciplinskim postupkom je donesena odluka da se otkažu ugovori o radu doktorki Vanji Stanić i medicinskim tehničarima Velikić Nemanji i Spremić Dejani. Postupak je sproveden po svim pravnim procedurama, ispoštovani su svi zakoni, oni su priznali da su odbili da pomognu ljudima, ali zato što im je bila ugrožena bezbednost - izjavio je na konferenciji za novinare doktor Bogdan Živanović i dodao:
![]()
https://informer.rs/politika/vesti/...igin=26&ayu_widget=34&ayu_post=17573360934328
ko ne radi posao za koji je placen , dobije otkaz
Ne radi u Informeru nego u Hitnoj pomoći, on je lekar.Opsaaa, dobar covek jer ga znas iz detinjsta a ipak radi u Informeru, kako to?
Ne, zvali su ih da dežuraju u prostorijama SNS, što su oni odbili.ja kako sam razumeo pozvani su da ukazu hitnu pomoc unesrecenim licima napadnutim u prostorijama SNSa
Kazu da su odbili, priznali su to, jer su bili uplaseni po sopstvenu bezbednost.
Zbog toga su dobili otkaze. Sad mogu da tuze
Zasto jasno ne napises gde tvoj drug radi? Pogledaj sta si napisao:Izvora novinskih imaš koliko hoćeš. Guglaj malo, nemoj da si lenj.
A moj izvor je insajder, drug koji radi tamo već 20 godina, i o kome sam pisao ovde na forumu više puta.
Izvora novinskih imaš koliko hoćeš. Guglaj malo, nemoj da si lenj.
Napisao sam da je čovek "insajder" u smislu da radi u hitnoj pomoći, a ti si valjda razumeo "informer".Zasto jasno ne napises gde tvoj drug radi? Pogledaj sta si napisao: