UDARNO! Otkaz doktorki i medicinskim tehničarima jer su odbili da pomognu pristalicama SNS

Zasto jasno ne napises gde tvoj drug radi? Pogledaj sta si napisao:
Napisao sam da je čovek "insajder" u smislu da radi u hitnoj pomoći, a ti si valjda razumeo "informer".

I meni se često desi da kažem "informer" kad mislim na "insajder" (Kanal na kom ujutru ide emisija "Buđenje" sa Draganom Ilićem).

Napisao sam da je čovek "insajder" u smislu da radi u hitnoj pomoći, a ti si valjda razumeo "informer".

I meni se često desi da kažem "informer" kad mislim na "insajder" (Kanal na kom ujutru ide emisija "Buđenje" sa Draganom Ilićem).
Insajder gde i ciji? To nisi napisao a mi bi trebali da pretposavimo gde iako se pre toga pise o laznim informacijama Informera a ne Hitnoj pomoci. Nisi definisao insajder gde i ciji, prosto. Jer, inicijalno si naveo neko saopstenje koje si suprostavio vesti sa Informera (stavio si ga u znake navoda pa sledi da je necije saopstenje a ne insajderska informacija tvoga prijatelja) ... ops, vidis kakvu zabunu prvis sa svojim "informacijama". Daj se kontroilirat i pisi razumljivo ostalima, pogotovo kada citiras insajderske informacije.

Poslednja izmena:
Ето, сад ће морат у пропалу Њемачку, јер неће моћ да раде у овом нашем рају.

Зато ће сутра наше СНС овце лечити најбољи студент Милош Туршија, а то, као што је очигледно, гарантује успешан исход операције.

Ti i tvoji izvori :hahaha1:
Iebiga, moj nezvanični posao je rešavanje tuđih problema, pa zbog te i još nekih drugih okolnosti poznajem baš dosta ljudi. Sa ovog foruma me lično poznaje mnogo forumaša. Ako i tebi treba da te upoznam s nekim, javi, sredićemo. Imam čak i kontakt u Informeru. Evo iz mog Vibera:

1757355659658.png

Iebiga, moj nezvanični posao je rešavanje tuđih problema, pa zbog te i još nekih drugih okolnosti poznajem baš dosta ljudi. Sa ovog foruma me lično poznaje mnogo forumaša. Ako i tebi treba da te upoznam s nekim, javi, sredićemo. Imam čak i kontakt u Informeru. Evo iz mog Vibera:

Pogledajte prilog 1781779
Ako imaš neke zgodne drugarice, može

Када падне режим, вратиће их на посао да свим платама и каматама.

То ће ићи из буџета.

Али ако не буде у буџету, конфисковаће се имовина кланова и свих који су имали везе и не могу да докажу порекло имовине

То ће ићи из буџета.

Али ако не буде у буџету, конфисковаће се имовина кланова и свих који су имали везе и не могу да докажу порекло имовине
Pod obavezno im konfiskovati svu imovinu i na doživotne robije.

Šteta što ne može da se sazna ko je glasao za naprednjake, svakome po 20 udaraca kaišem po dupetu.

То ће ићи из буџета.

Samo to je dovoljno. Samo poreklo imovine, i oduzimanje i kazne!

Da se očisti za godinu dana sve.

Zasto jasno ne napises gde tvoj drug radi? Pogledaj sta si napisao:

Nigde nisi spominjao Hitnu pomoc, samo si spominjao Informer i druge medije.

Cek', cek', ako ja ispravno razumem nekom ditektoru samo zato sto je SNS DirektOR je palo na um da uzurpira radnike Hitne pomoci za SVAKI SLUCAJ.

Sta bi se desilo ako bi nekoga udario slog, srcani udar, nekoga udare kola ili nn slicnih problema medj' obicnim gradjanstvom, a nama su doktori strazari u partijskim prostorijama?

Zato nam i jeste kako nam jeste.

Oni ljudi imaju svoje radno mesto, nisu dadilje na poziv putem privatnog telefona.

UDARNO! Otkaz doktorki i medicinskim tehničarima jer su odbili da pomognu pristalicama SNS​

1223169_img-1424_m.webp

Disciplinskim postupkom je donesena odluka da se otkažu ugovori o radu doktorki Vanji Stanić i medicinskim tehničarima Velikić Nemanji i Spremić Dejani. Postupak je sproveden po svim pravnim procedurama, ispoštovani su svi zakoni, oni su priznali da su odbili da pomognu ljudima, ali zato što im je bila ugrožena bezbednost - izjavio je na konferenciji za novinare doktor Bogdan Živanović i dodao:

1230620_blokade-ns_orig.jpg

https://informer.rs/politika/vesti/...igin=26&ayu_widget=34&ayu_post=17573360934328

ko ne radi posao za koji je placen , dobije otkaz
Za kršenje Hipokratove zakletve se svuda u svetu trajno gubi licenca: medicinska etika zahteva da se leči i ranjeni neprijatelj koji je pucao na tebe.,

Prosvetari će moći da uče svoju decu, lekari će moći da leče svoju decu, a ko će jado vašu da uči i da leči
:mrgreen:
U Americi se za to gubi licenca po kratkom postupku - krajnje je opasno da neko leči članove svoje porodice - emotivna blokada sprečava da se uvide simptomi ozbiljnih bolesti, čak i kad i uznapreduju toliko da ih svi vide i bez dipolome.

Cek', cek', ako ja ispravno razumem nekom ditektoru samo zato sto je SNS DirektOR je palo na um da uzurpira radnike Hitne pomoci za SVAKI SLUCAJ.

Sta bi se desilo ako bi nekoga udario slog, srcani udar, nekoga udare kola ili nn slicnih problema medj' obicnim gradjanstvom, a nama su doktori strazari u partijskim prostorijama?

Zato nam i jeste kako nam jeste.

Oni ljudi imaju svoje radno mesto, nisu dadilje na poziv putem privatnog telefona.

Ne znam zasto tvoj komentar kacis na moju i sizifovu prepisku? Ja sam ga pitao za link na tekst koji je kopirao. Jos ga nije dao. A ne verujem "vestima" (rekao mi insajder).

Slazem se da nije po zakonu da saljes sluzbe hitne intervencije u koriscenje privatnih potreba no sta vas iznenadjuje u drzavi u kojoj zivite? Odavno je to dzrava bezakonja.

Poslednja izmena:

Aha, doope bi dali da su usli u polufinale a za medalju bi i tvoje dali. Nisu oni igrali za AV-a nego za Srbiju i sewbe. A da su dosli do neke medalje niko ih ne bo mogao naterati da idi na prijem kod AV-a, plus bi za svakog pravog kosarkasa-blokadera bilo 100 puta bolje da jkaze "Necu da idem kod AV-a na prijem jer tako dajem podrsku mariju sa foruma krstarice!".

Istine radi, sem Jokare u tom timu nema krstenog igraca (donekle Bogdanovic i Jovic, zato i igraju u NBA). A bogami i selektor je poprilicno prestareo...

ja kako sam razumeo pozvani su da ukazu hitnu pomoc unesrecenim licima napadnutim u prostorijama SNSa

Kazu da su odbili, priznali su to, jer su bili uplaseni po sopstvenu bezbednost.

Zbog toga su dobili otkaze. Sad mogu da tuze
To kako ti razumevaš stvari je novo SF izdanje Filipa K.Dika alternativne istorije...!:hahaha:

Back