Petar_Petrovic
Elita
- Poruka
- 16.610
Zapada istoka sve po potrebi.Vučić je potrčko gazda sa zapada?
Zato ga i drze na vlasti,AV je pre svegandobar sluga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zapada istoka sve po potrebi.Vučić je potrčko gazda sa zapada?
I ja čekam da čujem tu najnoviju verziju istorije.Možda austrougari? Hrvati? Tito? Ko bi ga znao
![]()
Ako je strancima dobar sluga - onda je izdajnik svoje države?Zapada istoka sve po potrebi.
Zato ga i drze na vlasti,AV je pre svegandobar sluga.
Hrabri i beskompromisni Vučić ima Gazdu?![]()
isto nam smanjuju za godišnjiJa sam na neodređeno. Godišnji odmor mogu da koristim samo u julu i delu avgusta. Nemam regres, nemam topli obrok i imam smanjenu platu kada sam na godišnjem odmoru. Državne jasle
![]()
Ako je strancima dobar sluga - onda je izdajnik svoje države?
A bolovanje i da ne pominjemisto nam smanjuju za godišnji
bolovanje bolje uzmi 30 dana nego 7
a topli obrok imam ako na kvarno ubacim u konvektomat za pečenje peciva
Ako me pamcenje dobro sluzi Pekic je u nekom svom delu napisao da je sloboda djavolje igraliste.kad si slobodan a ne valja tada ti je još gore
to zavisi od vrste bolovanja, postoji kategorizacijaA bolovanje i da ne pominjem64% od plate...
Ja sam ti navela neki prosek.to zavisi od vrste bolovanja, postoji kategorizacija
Pekić je jedno velikoAko me pamcenje dobro sluzi Pekic je u nekom svom delu napisao da je sloboda djavolje igraliste.
Mozda i nije bio daleko od istine.
Ako je strancima dobar sluga - onda je izdajnik svoje države?
1. Probni rad ti je ovde do dve godine. Stalno te vode na odredjeno vreme, a posle dve godine moraju ili da te otpuste, ili da ti daju stalno zaposlenje.
Ako je dotični u oktobru trebao da dobije stalno zaposlenje - onda je počeo da radi dve godine ranije.
2. Odmor je, u tom slučaju, mogao sasvim normalno da koristi, a 5 dana u slučaju smrti bliske osobe - u bilo kom trenutku zaposlenja.
neću da pišem ništa kako ne bih potencijalnim šetačima muda dao novu ideju kao ovaj što je naknadno otrčao po F (najslabije kategorije)Ja sam ti navela neki prosek.
Ovaj čovek ima Gazdu?Ni ja ne mogu da verujem ali pričaju ljudi okolo, zamisli.
U mom poslu je opasno ići na tu dijagnozuneću da pišem ništa kako ne bih potencijalnim šetačima muda dao novu ideju kao ovaj što je naknadno otrčao po F (najslabije kategorije)
ja saznao što sam saznao eto silom neprilika
Luda Ljubinka 2.0U mom poslu je opasno ići na tu dijagnozu![]()
Jbg...za botove je svako pitanje nezgodno.
To je figurativno, al ako imaš lud da si papir, može biti malo zeznutoLuda Ljubinka 2.0![]()
Tebi je politički progon neistomišljenika bio super jer si em bio ispranog mozga em si imao privid dobrog života... u realnosti nisi mogao da kupiš kaput bez kredita itd.
pa vidi ovako...To je figurativno, al ako imaš lud da si papir, može biti malo zeznuto![]()
Znaš li koliko je invalidska penzija? Znam da znaš, pa nije da bih mogla da se igram sa time..pa vidi ovako...
ako se zaliva dovoljno dugo može to da izraste u lepu invalidsku
prednost je što je bolja od klasične invalidske
mana je što za bilo šta na sudu druga strana miže da dobije penal na kec pa prodješ ko bos po trnju
A kakva je suštinska razlika?Mešaš probni rad i rad na određeno
probni rad je maksimalno 6 meseci
rad na određeno 1 + 1 godina maksimalno
Zaboravljaš da iste porodice sa Dedinja i dalje vladaju.Gde to leba ti?
Sa sadašnjom platom iste vrednosti kao tada ja bih lagano mogla da gradim vikendicu na primer i to bez kredita.
Ok malo bih se stisnula ali mogla bih.
Danas živim od plate do plate i još štrpkam iz šteka svako malo čim sam pod jačim stresom da se izbahatim na sitna mi zadovoljstva.
Gde bolje?
Truli bivši socijalizam ili današnje blagodati šatro demokratije?