Današnja mračna Srbija: Otkaz jer je uzeo bolovanje zbog smrti brata

Ja sam na neodređeno. Godišnji odmor mogu da koristim samo u julu i delu avgusta. Nemam regres, nemam topli obrok i imam smanjenu platu kada sam na godišnjem odmoru. Državne jasle
:mrgreen:
isto nam smanjuju za godišnji
bolovanje bolje uzmi 30 dana nego 7
a topli obrok imam ako na kvarno ubacim u konvektomat za pečenje pecivab :p

stambeno - ne uplaćuju :lol:

Ako je strancima dobar sluga - onda je izdajnik svoje države?
2025_09_06_21.33.40.jpg

1. Probni rad ti je ovde do dve godine. Stalno te vode na odredjeno vreme, a posle dve godine moraju ili da te otpuste, ili da ti daju stalno zaposlenje.
Ako je dotični u oktobru trebao da dobije stalno zaposlenje - onda je počeo da radi dve godine ranije.
2. Odmor je, u tom slučaju, mogao sasvim normalno da koristi, a 5 dana u slučaju smrti bliske osobe - u bilo kom trenutku zaposlenja.

Mešaš probni rad i rad na određeno

probni rad je maksimalno 6 meseci
rad na određeno 1 + 1 godina maksimalno

Tebi je politički progon neistomišljenika bio super jer si em bio ispranog mozga em si imao privid dobrog života... u realnosti nisi mogao da kupiš kaput bez kredita itd.

Gde to leba ti?

Sa sadašnjom platom iste vrednosti kao tada ja bih lagano mogla da gradim vikendicu na primer i to bez kredita.
Ok malo bih se stisnula ali mogla bih.

Danas živim od plate do plate i još štrpkam iz šteka svako malo čim sam pod jačim stresom da se izbahatim na sitna mi zadovoljstva.

Gde bolje?
Truli bivši socijalizam ili današnje blagodati šatro demokratije?

To je figurativno, al ako imaš lud da si papir, može biti malo zeznuto :D
pa vidi ovako...
ako se zaliva dovoljno dugo može to da izraste u lepu invalidsku ni prvi ni poslednji

prednost je što je bolja od klasične invalidske
mana je što za bilo šta na sudu druga strana može da dobije penal na kec pa prodješ ko bos po trnju

pa vidi ovako...
ako se zaliva dovoljno dugo može to da izraste u lepu invalidsku

prednost je što je bolja od klasične invalidske
mana je što za bilo šta na sudu druga strana miže da dobije penal na kec pa prodješ ko bos po trnju
Znaš li koliko je invalidska penzija? Znam da znaš, pa nije da bih mogla da se igram sa time..

Gde to leba ti?

Sa sadašnjom platom iste vrednosti kao tada ja bih lagano mogla da gradim vikendicu na primer i to bez kredita.
Ok malo bih se stisnula ali mogla bih.

Danas živim od plate do plate i još štrpkam iz šteka svako malo čim sam pod jačim stresom da se izbahatim na sitna mi zadovoljstva.

Gde bolje?
Truli bivši socijalizam ili današnje blagodati šatro demokratije?
Zaboravljaš da iste porodice sa Dedinja i dalje vladaju.
U čemu je promena?

Back