Danas se osjecam..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bas onako kako volim, malo ludila malo pekmezenja
gigglesmile.gif

Upravo sam saznala strasnu vest, a ne mogu nista da ucinim... Cak ni da budem uz one kojima sam potrebna... Mrzim kad sam daleko a neko me treba... Jedini luft mi je da se ovde samo kaobajagi ratosiljam negativnih emocija... Na jako ruzan nacin covek uci o vrednosti zivota...

Ko je gledao vesti i citao Blic zna o cemu pricam... Ali je neuporedivo gore kad znas o kome s eradi...

Upravo sam saznala strasnu vest, a ne mogu nista da ucinim... Cak ni da budem uz one kojima sam potrebna... Mrzim kad sam daleko a neko me treba... Jedini luft mi je da se ovde samo kaobajagi ratosiljam negativnih emocija... Na jako ruzan nacin covek uci o vrednosti zivota...

Ko je gledao vesti i citao Blic zna o cemu pricam... Ali je neuporedivo gore kad znas o kome s eradi...

Видим о чему причаш:sad2:!
Код таквих ствари моја једина реакција је ћутање...

Ja več izvesno vreme ne gledam vesti i ne čitam novine ...pa ako bi neko mogao da mi kaže ukratko o čemu se radi pošto ste me zagolicali ovim.:neutral:

Ma ima neka izreka, al mi ne ide uz status "finoga";), a jos manje da to kazem tebi:)! Sta si me ono pitala?:)
Malo sam se zbunila :) Ma nista, zaboravi :kiss: Jesi li ti zivnuo danas, momcino? :heart:
Ja več izvesno vreme ne gledam vesti i ne čitam novine ...pa ako bi neko mogao da mi kaže ukratko o čemu se radi pošto ste me zagolicali ovim.:neutral:
Dogodila se nesreca, jedna mlada devojka je poginula u avionu, a voznja njime joj je bila poklon od decka za 11 meseci. :(

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back