Jedinicaa
Poznat
- Poruka
- 9.230
aj da rečemo dobro
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Upravo sam saznala strasnu vest, a ne mogu nista da ucinim... Cak ni da budem uz one kojima sam potrebna... Mrzim kad sam daleko a neko me treba... Jedini luft mi je da se ovde samo kaobajagi ratosiljam negativnih emocija... Na jako ruzan nacin covek uci o vrednosti zivota...
Ko je gledao vesti i citao Blic zna o cemu pricam... Ali je neuporedivo gore kad znas o kome s eradi...
!Видим о чему причаш!
Код таквих ствари моја једина реакција је ћутање...
Cutanje je jedina moguca reakcija...
Glupo mi je da pisem o tome na forumu, narocito na ovom pdf-u, malo mi je ruzno...
Ali koliko budi svest o tome da treba ceniti svaki trenutak...
! Hebote tebi lakse u .............. nego u tu tvoju slatku malu ludu glavicu!
A sta ti ja pricam sve vreme! Hebote tebi lakse u .............. nego u tu tvoju slatku malu ludu glavicu!
![]()

A sta treba da stoji na tom praznom mestu, nisam skontala?![]()
! Sta si me ono pitala?
Upravo sam saznala strasnu vest, a ne mogu nista da ucinim... Cak ni da budem uz one kojima sam potrebna... Mrzim kad sam daleko a neko me treba... Jedini luft mi je da se ovde samo kaobajagi ratosiljam negativnih emocija... Na jako ruzan nacin covek uci o vrednosti zivota...
Ko je gledao vesti i citao Blic zna o cemu pricam... Ali je neuporedivo gore kad znas o kome s eradi...

Malo sam se zbunilaMa ima neka izreka, al mi ne ide uz status "finoga", a jos manje da to kazem tebi
! Sta si me ono pitala?
![]()
Ma nista, zaboravi
Jesi li ti zivnuo danas, momcino? 
Dogodila se nesreca, jedna mlada devojka je poginula u avionu, a voznja njime joj je bila poklon od decka za 11 meseci.Ja več izvesno vreme ne gledam vesti i ne čitam novine ...pa ako bi neko mogao da mi kaže ukratko o čemu se radi pošto ste me zagolicali ovim.![]()

Dogodila se nesreca, jedna mlada devojka je poginula u avionu, a voznja njime joj je bila poklon od decka za 11 meseci.![]()
A jel ti nju poznaješ?

mmmm.....super...bas sam lepo rucala u Ginger tajlandskom restoranu. corbica sa kokosom je predobra...mmmm...

Tamo ne bi jela ni za karton vinjaka nema tije para.![]()
mozda te ne bi ni pustili...ko zna. zavisi ko si....valjda

http://1.***************/_hi95_SWSBKI/TEp15po-zII/AAAAAAAACi4/iD_2GUNlqn0/s1600/Haus+Of+Kaka_sick+teddy+bear.jpg
od
da meda ozdravi 

Ma da me mole ne bi ušla.![]()