Danas se osjecam..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Klinac mi danas ima koncert
Prosli put kad je imao ja sam ga preplakala os srece i ponosa
On mi jutros sav vazan kaze mama ako ces opet da places nemoj da ides sedi kuci pa placi :sad2:
A ja ne mogu da se suzdrzim :rida:

добро ти дете и каже, стисни бре чесму и трррррпиииии:rtfm:

поносна мајка - нема ништа лепше од тог осећаја:heart: :super:
:cmok2::zag::cmok2::zag::cmok2::zag:

Bolje nego juče:).....samo me malo ubi neizvesnost...hebem ti posao i ko ga izmisli.:evil:

Ja mislim da bi, dok si mlad, trebalo imati penziju:think:... msm ovi penzioneri i onako nemaju pametnija posla osim da palamude po ceo dan a mogu da štrajkuju i tako da se druže ako ništa drugo.:think:

Polako sredjujem kutak po kutak stana i iz dana u dan sam sve spremnija da na leto napustim svoje studentsko gnezdasce... Radujem se sto idem kuci na dva meseca, ali mi je i pomalo zao, necu moci da se budim svakog jutra kraj decka, daleko smo da bismo se cesto vidjali na "raspustu"... :(

Tuzna i srecna, dva sukobljena osecanja... Muzika mi odmaze, ali je i dalje slusam... :heart:

Polako sredjujem kutak po kutak stana i iz dana u dan sam sve spremnija da na leto napustim svoje studentsko gnezdasce... Radujem se sto idem kuci na dva meseca, ali mi je i pomalo zao, necu moci da se budim svakog jutra kraj decka, daleko smo da bismo se cesto vidjali na "raspustu"... :(

Tuzna i srecna, dva sukobljena osecanja... Muzika mi odmaze, ali je i dalje slusam... :heart:

Pa što ne ostaneš tu ako već plaćaš stan.:confused:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back