moja milica
Iskusan
- Poruka
- 6.902

au kako sam bezvezna danas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ma necu da placem...[to bi ja Lakija samo da pipkam malo]
imam opet rok za 15 dana....i imam tih 1700 pitanja i 75 slika da spremim za test,i 8 knjiga da ponovim za prakticni i usmeni...
i da polozim vishe to go*no...obnavljam vec jednom zbog anatomije,nemam vremena za josh jednom...ionako mi faks traje 6 godina...
au kako sam bezvezna danas
, Milicice moja samo se seti treninga i bice ti lakse 

, Milicice moja samo se seti treninga i bice ti lakse
Tema: Sanjiva saaam..popila sam trecu kafu od jutros, ne pomaze..ti spavas, ti spavas, ti spavas..dobro je dok to cujem u glavi![]()

Juce je bio trening
jao slatka moja
***..stvarno sam vesticara, sad cu da usavrsim metodu bacanja pasulja
. Micka..sta da ti kazem osim
..blago tebi 
da...pala sam juce,koga zanima...

i'm so sorry.
@topic : kul se osjecjam. napokon sam komunicirala sa asistentom bez da me iskulirao i bez da sam se ja razbjesnila.![]()

***..stvarno sam vesticara, sad cu da usavrsim metodu bacanja pasulja
. Micka..sta da ti kazem osim
..blago tebi
![]()

...@topic : kul se osjecjam. napokon sam komunicirala sa asistentom bez da me iskulirao i bez da sam se ja razbjesnila.![]()
Znaci metiljavo druzenje, ali sa zeljenim ishodom?

ma seljačina pedofilska, sve cure kod njega prolaze na ulizivanje,sise,dupe i treptanje, a ja nema teorije da tako završavam fakultet.
danas je napokon bio normalan,imala sam 5 bodova,a 6 je bilo potrebno za prolaz.
rekao je da će mi izaći u susret zbog tih 5 bodova ako ne položim idući integralni (što ću položiti,svakako).
i sav je neki kul i šmeker i šarmantan, a to me izluđuje.![]()

Ma sta blago meni kad me covek i ne primecuje![]()

U filmovima se obicno takve, sa (vidi bold-ovano) stavom, udaju za doticne. Pazi se.![]()

meni danas sve divno![]()