mislim da sam jedina osoba na svetu koja ne sme da skine medicinske minđuše 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mislim da si jedina osoba na svetu koja moze da izadje samo sa tim mindjusamamislim da sam jedina osoba na svetu koja ne sme da skine medicinske minđuše![]()

Mislim da si jedina osoba na svetu koja moze da izadje samo sa tim mindjusama![]()

Zvoco,oš jedan krug?kako mi ide na ***** ovo vreme...hoću sunce... hoću 40 stepeni....hoću da se asfalt topi...![]()
Necemo preko 200Neka hvala, imam fobiju od velike brzine.![]()

el dobijes alergijumislim da sam jedina osoba na svetu koja ne sme da skine medicinske minđuše![]()

el dobijes alergiju
pa ja nosim one medicinske tackice
vec dve godine
po tri na obe strane
kul su sasvim
necu ih menjam namerno

Bre zene,kakve ste
Ja malo pre 210 i sta mi fali?![]()
e pa idi u neki studio za pirsingovanjeda
ovo je treći put da bušim, dva puta su mi se rupice upalile i zarasle
i ja nosim tačkice, al sam kupila brdo minđuša i oću da ih menjam, a ne smem ove da skinem
e, strujo, je l' znaš možda, ima li da se kupi posebno onaj deo koji ide u uvo (za viseće minđuše), ali da je srebro, zlato ili hirurški čelik ... ovo poslednje bi bilo najidealnije
ja sam ti rekla da ni sa rođenom majkom ne bih sela na motor

e pa idi u neki studio za pirsingovanje
oni imaju tog medicinskog celika kolko hoces
msm, nakit im je od toga
Ne bi ni ja sa mojom![]()
pa ****** kupi celu mindjusu pa koristi deo koji ti trebada, da, al meni treba samo taj deo... onaj savijeni, koji ide u uši
da preformulišem - ne bih ni sa prvakom sveta![]()
Radilo se,a?pa treba mi puno tih delova... za svake minđuše![]()

Dobila san nešto para .. kupit cu vrhunsko vino .. on extra pršut .. i ubit cemo se ka stoke..![]()

Pusti lepa neka kupi i on nestoDobila san nešto para .. kupit cu vrhunsko vino .. on extra pršut .. i ubit cemo se ka stoke..![]()