Luna
Buduća legenda
- Poruka
- 32.743
Koji smor 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...skroz si u pravu draga.

Jao,mila pa ovo je strasno
bolje je kad nemaju dezurstva![]()
..jest i to što kažeš...pojačali im terapiju i sad lalaju ko bebe.
Ima,sad je LA-pa posle toga u 2.10
Pa to ti kazem,bzv..Bolje je vikendom kad su sami..jest i to što kažeš...pojačali im terapiju i sad lalaju ko bebe.
![]()

jeeeeeee!
vidim da je LA Ink, al to me brzo smori...
je l' još daju I didn't know I was pregnant?

Pa to ti kazem,bzv..Bolje je vikendom kad su sami![]()

U nekim slucajevima nisam mogla da verujem da nije znalama jok, ne moraš, reko' da ne znaš napamet
mada, kad god to gledam tripujem da sam trudna![]()

A jest....eno jedan otvorio temu o Satani![]()

U nekim slucajevima nisam mogla da verujem da nije znala
Idemo?![]()

U nekim slucajevima nisam mogla da verujem da nije znala![]()

Napravicemo razvoj situacije u nekom smeruJa sam već bila ali ne znam razvoj situacije.![]()

komšinicina drugarica tek na kraju 6. meseca provalila![]()

Srela sam jednu zenu na nekom rodjendanu kod zajednickih prijatelja i malo se iznenadila sto ima tako malo detence s obzirom na njene godine.Ona nije ukapirala(mislila je da je klimaks)da je trudna do sedmog meseca.Salila se pa kaze da joj je to najkraca trudnoca.Meni je to pomalo neshvatljivo ali,desava se.

pa da, ovoj se ništa nije videlo, izgledala je kao da se malo ugojila, a menstruacije su joj i inače bile neredovne... a bebino pomeranje je vezala uz rad creva![]()
Sta je psiha ***E a znas sta je meni bilo cudno?Dok mi doktor nije potvrdi da sam trudna,nisam imala nikakav simptom,onog momenta kad je rekao:"Da,trudna si 11 nedelja"odmah mi je biloo muka,smetali su mi mirisi,spavalo mi se....Sta je psiha ***
e, pa eto
možda ove devojke zaista nisu imale nikakvih simptoma![]()

mnogo lose i tuzno...