Danas se osjecam..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam već bila ali ne znam razvoj situacije.:rotf:
Napravicemo razvoj situacije u nekom smeru :zcepanje:
komšinicina drugarica tek na kraju 6. meseca provalila :eek:

Srela sam jednu zenu na nekom rodjendanu kod zajednickih prijatelja i malo se iznenadila sto ima tako malo detence s obzirom na njene godine.Ona nije ukapirala(mislila je da je klimaks)da je trudna do sedmog meseca.Salila se pa kaze da joj je to najkraca trudnoca.Meni je to pomalo neshvatljivo ali,desava se.

Srela sam jednu zenu na nekom rodjendanu kod zajednickih prijatelja i malo se iznenadila sto ima tako malo detence s obzirom na njene godine.Ona nije ukapirala(mislila je da je klimaks)da je trudna do sedmog meseca.Salila se pa kaze da joj je to najkraca trudnoca.Meni je to pomalo neshvatljivo ali,desava se.

pa da, ovoj se ništa nije videlo, izgledala je kao da se malo ugojila, a menstruacije su joj i inače bile neredovne... a bebino pomeranje je vezala uz rad creva :lol:

pa da, ovoj se ništa nije videlo, izgledala je kao da se malo ugojila, a menstruacije su joj i inače bile neredovne... a bebino pomeranje je vezala uz rad creva :lol:

E a znas sta je meni bilo cudno?Dok mi doktor nije potvrdi da sam trudna,nisam imala nikakav simptom,onog momenta kad je rekao:"Da,trudna si 11 nedelja"odmah mi je biloo muka,smetali su mi mirisi,spavalo mi se....:lol:Sta je psiha ***

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back