Danas se osjecam..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
OK, nećemo biti radoznali. :rumenko:
:zag:

Aha, eto, ipak ima nečeg što voliš... :D
Nisam nikad probao brazilski orah, a vidim da ga ima.

Ne, to je onaj u kom je ona serijski ubica, a ovo je crna komedija u kojoj su Benjinija lažno optužili da je serijski ubica. :) Asocirao me tvoj post na njegovo znanje kineskog jezika. :)
pa volim ja svasta,ili bar ja tako mislim,ali ste me sad ubacvili u jos jedan trip,spominjete mi tu neku ovcetinu i kobasice,pa sam se istripovala da cu umreti od gladi :D
hehe,salim se
spremila ja za sutra da pravim brokoli i karfiol i spremim filete pange ;) mljac
---------------- Now playing: Kid N Play - Gittin' Funky via FoxyTunes

pa volim ja svasta,ili bar ja tako mislim,ali ste me sad ubacvili u jos jedan trip,spominjete mi tu neku ovcetinu i kobasice,pa sam se istripovala da cu umreti od gladi :D
hehe,salim se
spremila ja za sutra da pravim brokoli i karfiol i spremim filete pange ;) mljac
---------------- Now playing: Kid N Play - Gittin' Funky via FoxyTunes

Joj brokoli....đe me nađe:zjede:...ja ih volim samo obarene...čisto bez išta...

Odoh da džonjam....
offtobed.gif

ne jedem to,a pite i gibanice jako retko pravim...
napravim palacinke jednom mesecno...
nekada napravim neku pastu...sa testeninom,zadovoljim ja sve svoje potrebe za UH preko toga :)---------------- Now playing: The Beastie Boys - Brass Monkey via FoxyTunes

Ufff... Tako reci. Uplaši me... :neutral: Mislio sam da ignorišeš pite kao pojavu. :rumenko: A to prava forumašica ne bi smela da dozvoli, ne pitaj zbog čega. :rumenko:
Ništa neobično, ja palačinke ne okusim i po pola godine, pasta se jede tu i tamo, mislim volim sva ta "nasuva" :D, ali ne preterujem, a pite su svaki put dočekane sa oduševljenjem. :super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back