Danas se osjecam..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
images

mama nas je naucila da se torte i kolaci jedu samo za rodjendan :)
ni sestra ni ja nismo neki ljubitelji slatkisa
povrce tamanimo ko ludi
meso jednom nedeljno,i to uglavnom riba :)
mast ne koristimo (bljak)
ne pravim klasicne zaprske
sve przim u sopstvenom soku,mozda kap dve ulja (i to od semenki grozdja)
hleb ne jedem nikada
:D

isto :ok:
sve nek mi ukinu, samo slatko da mi niko ne dira :zaljubljena:
To se zove opredeljenje. :D :ok:
Sećam se nekog komšije, bio je alkos, neka mu je laka zemlja, i jednom prilkom je tužno primetio da je u životu propustio mnogo toga, između ostalog i slatkiše. Oni nisu išli sa njegovim "hobijem".
mama nas je naucila da se torte i kolaci jedu samo za rodjendan :)
ni sestra ni ja nismo neki ljubitelji slatkisa
povrce tamanimo ko ludi
meso jednom nedeljno,i to uglavnom riba :)
mast ne koristimo (bljak)
ne pravim klasicne zaprske
sve przim u sopstvenom soku,mozda kap dve ulja (i to od semenki grozdja)
hleb ne jedem nikada

Nisam ni ja neki okoreli slatkojed, ali kad sam u prilici umem da preteram s kolačima.

Takođe izbegavam masnoće.

To se zove opredeljenje. :D :ok:
Sećam se nekog komšije, bio je alkos, neka mu je laka zemlja, i jednom prilkom je tužno primetio da je u životu propustio mnogo toga, između ostalog i slatkiše. Oni nisu išli sa njegovim "hobijem".

Nisam ni ja neki okoreli slatkojed, ali kad sam u prilici umem da preteram s kolačima.

Takođe izbegavam masnoće.
ja ih ne izbegavam ja sam ih eliminisala :)
hehe:rumenko:---------------- Now playing: Rock Master Scott & The Dynamic Three - The Roof Is On Fire via FoxyTunes

ma mogu da mi stave pred nos sta oces,bre,necu taci nista....
uvek sam bila probirljivo dete,pre sam jela samo ono sto mama napravi,sad samo ono sto sama napravim,kad odem negde na slavu i sl,pojedem salatu i zdravo... ne volim ukus hrane koju nisam sama spremila (msm,to sam ja ubacila u svoju glavu davno,tu ideju,i sad mi do yaya) :D

uvek sam bila probirljivo dete,pre sam jela samo ono sto mama napravi,sad samo ono sto sama napravim,kad odem negde na slavu i sl,pojedem salatu i zdravo... ne volim ukus hrane koju nisam sama spremila (msm,to sam ja ubacila u svoju glavu davno,tu ideju,i sad mi do yaya) :D

je l' imaš trip da je neko čačkao dupe ili kopao nos, pa onda neopranim rukama to pravio ili nešto drugo?

dacho, ti ja mora da imamo neku veneru u raku :lol:
Misliš? :D
Nemoj da ih eliminišeš, one su potrebne organizmu, naravno vez preterivanja, ni ja ne volim masno ali masnoća se mora unositi.
Tačno, umereno, ali da sve bude zastupljeno.

Kako te tretiraju domaćini, kao zahvalnog gosta na kome mogu da prištede ili kao nevolju kojoj treba spremati poseban meni? :D

je l' imaš trip da je neko čačkao dupe ili kopao nos, pa onda neopranim rukama to pravio ili nešto drugo?
pa izmedju ostalog i to :D....
salim se...
ne,nego imam trip da ne kuvaju po 'mojim pravilima'...
da trpaju masno,ne koriste zacine koje ja stavljam,utrpaju zaprsku,u supu ubace one sugave rezance koji nabreknu ko gliste,itd...:)---------------- Now playing: Run DMC - You Be Illin' via FoxyTunes

Neka astrologije dok ima kolača. :)
Pazi volim i ja pojesti slatko ali bez preterivanja, parče je sasvim dovoljno, najviše mrzim kad odem negde pa mi roknu po 3-4 parčeta torte razne fele u tanjir...e sad kako rešti problem da se druge domaćice ne uvrede što njihovu nisam ni porobala...hm...mrzim takve situacije...

Eh, sanjam takve situacije. :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back