Danas se osjecam..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas se osecam bas, bas bezveze. Bolesna sam, svaki lek deluje kao da sam progutala ma koju bombonu (tj. dzabe sam ga i pila), znam da ce mi pomoci samo velika solja vrelog caja od koprive koji je gorak i izgleda mi kao mutagen.

Imam tonu skripti i knjiga koje treba se sroce u dva seminarska u aprilskom roku, a ne mogu ni da pomislim na njih od toga koliko mi je lose. Muzika sa youtube-a i po neka temica na krsti ki malo odvuku paznju, ali danas sam stvarno u raspadu sistema.

A jos i ljubavne probleme imam...
Eh...

Poslednja izmena:
Danas se osecam bas, bas bezveze. Bolesna sam, svaki lek deluje kao da sam progutala ma koju bombonu (tj. dzabe sam ga i pila), znam da ce mi pomoci samo velika solja vrelog caja od koprive koji je gorak i izgleda mi kao mutagen.

Imam tonu skripi i knjiga koje treba se sroce u dva seminarska u aprilskom roku, a ne mogu ni da pomislim na njih od toga koliko mi je lose. Muzika sa youtube-a i po neka temica na krsti ki malo odvuku paznju, ali danas sam stvarno u raspadu sistema.

A jos i ljubavne probleme imam...
Eh...

Sad neka mi neko kaže da sam štreber, boli me stojka... ali meni bi baš leglo da tako nešto sad radim, obožavala sam da radim seminarske na studijama.:):heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back