dežurno zvocalo
Elita
- Poruka
- 22.606
recimo ovako nekako....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

dobro, volim kad resavam konfliktne odnose a upravo sam jedan resila.....

bilo nesto bezobrazno?![]()
pa ne....lepo sam objasnila i nisam bila gruba....cak sam udelila i kompliment.....i rekao da sve razume.....mozda sam prerano optimista, ali mislim da ce otvoren razgovor koji smo imali vredeti......pa ne....lepo sam objasnila i nisam bila gruba....cak sam udelila i kompliment.....i rekao da sve razume.....mozda sam prerano optimista, ali mislim da ce otvoren razgovor koji smo imali vredeti......

el to sa tvojim deckom el neki padobranac?![]()
padobranac.....ali vrlo privlacni padobranac......padobranac.....ali vrlo privlacni padobranac......

pa ne....lepo sam objasnila i nisam bila gruba....cak sam udelila i kompliment.....i rekao da sve razume.....mozda sam prerano optimista, ali mislim da ce otvoren razgovor koji smo imali vredeti......
sta ucini to sebi, crna neizreciva?leeleeee
i sta ces da mu radis?![]()
ma nista, to je bio i problem.....ukapirao je da mi je privlacan ali meni to nije dovoljno za delanje.....mnogo je mladji, na poslu je, baca se na sve strane i itd....sve u svemu, ne dam ja mog sadasnjeg dok god ne zglajza.....
ja ipak mislim da si mu trebala dati. Sta ako je best fucker?sta ucini to sebi, crna neizreciva?
evo da pokvarim reputaciju stecenu na ljisu, ali ja volim da rabim i dusu i telo.....paket volim jer paket i dajem......
moram desetu kafu da progutam spava mi se ne vidim na oci