Danas se osjecam..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U jednom trenutku ocajno a sad sjajno..
Odem ja danas na mili mi lopovski fax da prijavim ispite sto se naravni placa. Ko svako posten student prvo popijem kaficu sa koleginicom ( vrlo bitno za dalji tok , sva sreca ili bih se srucala posle)
LM, posto je poslednji dan u bankici preko puta mog faxa red beskonacni sve studenti . Sta cu , stanem i ja :sad2:
Posle bukvalno 35 minuta cekanja tacno ispred mene cikica iz obezdbedjenja:

- Morate da sacekate gospodjice jos 15, 20 min , uplata pazara
- Molim? :eek: :histericna:
- Pa, znate to su redovni klijenti banke , imaju primat
- Ne dolazi u obzir :ljutko:
- Plasim se da Vas niko nije pitao dal se slazete

( AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, e sad ces da vidis sta je 1. 50 m u dvanaesticama i piskavim glasicem) :lol: :lol: :lol:

- Plasim se da cete morati da zovete kontrolorku
- Molim?
- To sto ste culi? Cekam vec 35 min ravno, od 4 saltera radi jedan na blagajni . Za posebne klijente - poseban salter otvorite. Ili ovde ide po svrsi uplate , a ne po redu??? I da, cuvajte vi ipak te stalne klijente jer ako ovako nastavite da se ponasate prema potencijalnim , nikada ih necete dobiti :roll: I ne znam zasto uopste razgovaram sa Vama, zovite kontrolorku .. :cool:

Iza nekog paravana u banci kojim se odvajaju salteri izlazi Madam :lol: :

-Cula sam izlaganje! Bolje receno besedu ! I delimicno ste u pravu ..
Vi koji uplacujete pazar moracete da sacekate red

:manikir:

Poslednja izmena:

Pa naravno... sve kao pokušavam fino, na miran način doći do kompromisa, ali neema šanse. Čim im uđeš u sredinu, posmatraju te kao intrudera, još ako i pričaš drugačije... pa kao na čelu da ti piše da si iz BG-a,... e, onda te mrze iz dna duše. :roll:
Valjda komplexi preovlađuju, onda baš tu udaram gde najviše boli... u komplex i sujetu :twisted:
Mamu im ....., pešačili 5km peške u školu, pa mene hoće da vataju na seljačke fazone... fuj!

Pa naravno... sve kao pokušavam fino, na miran način doći do kompromisa, ali neema šanse. Čim im uđeš u sredinu, posmatraju te kao intrudera, još ako i pričaš drugačije... pa kao na čelu da ti piše da si iz BG-a,... e, onda te mrze iz dna duše. :roll:
Valjda komplexi preovlađuju, onda baš tu udaram gde najviše boli... u komplex i sujetu :twisted:
Mamu im ....., pešačili 5km peške u školu, pa mene hoće da vataju na seljačke fazone... fuj!

Jeste upravu si ne može danas ništa fino,čim kreneš fino oni bi te zgazili.A što se kompleksa tiče pogotovo,šta si im ti kriv što su oni pešačili do škole 5km.Tako sam i ja upočetku ajd ako sam fina bolje ćemo naći neki kompromis kad ono što si bolji oni sve gori prema tebi još počnu i da se *****.E pa neće da može ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back