gost 222415
Elita
- Poruka
- 15.706
pokusaj nesto svojim recima reci, a ne tudjim 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pokusaj nesto svojim recima reci, a ne tudjim![]()
jednostavno napisi kako se osecas. Dve-tri reci
ne. Bez youtube. Bez stihova. Mislis li da neko pusta te pesme koje neko okaci za svoje trenutno osecanje? Da neko cita kilometarske textove?

Ako okacim ovde svoje pesme, pola njih ce da se smeju.
E, taj rad. Sad svi razumemo.
@tema
uplaseno. Ulazim na nove putanje, pun straha.
Nece.slobodno okaci ja pisem pesme eto ih u blogu zabole me dal ce neko da se smeje.obicno se ljudima svidjaju.

E, taj rad. Sad svi razumemo.
@tema
uplaseno. Ulazim na nove putanje, pun straha.
I ja ulazim u nesto novo ali to je dobro za mene.Isplatice se u svakom smislu.
, koliko god vam izlizano to zvucalo.Za tebe, plesacu od plesacice
Ovako mi zvoni mob, uz ovo sam igrala solo kad sam rezervisala salu samo za sebe, najboljih sat vremena proslog leta!!!
Show off that body you got
You got that dance floor so hot
You workin that, You twerkin that
You checkin that, like a clock
P. S. Je l' jos pleses?
ne. Bez youtube. Bez stihova. Mislis li da neko pusta te pesme koje neko okaci za svoje trenutno osecanje? Da neko cita kilometarske textove?
aj nek sretno
Ne.ja ne plesem.Ne profesionalno a ni amaterski.Kao i svi ostali.Ja sam rekao da pisem.
volim hip hop, odrastao sam na njemu, volim tu kulturu u svim aspektima naravno i igru.
Ako ti se igra igraj ako ti se peva pevaj ako ti se pise pisi.Ovde ce ti se neko smejati neko ne.mene su napadali najgori licemeri ovde i brzo sam video koliko su jadni.Zameraju mi nesto sto bih samo njima moglo da se zameri.Tako je i u zivotu.

Boys, bice sve ok, samo verujte u sebe i slusajte svoje, koliko god vam izlizano to zvucalo.
Hvala curo.Nije izlizano, srce se slusa u kombinaciji sa drugim organom u glavi ali bez srca nema nista.
for you from me 

Boli me glava![]()
uzni neki lek. Brufen, 400.

Izvini, onda sam jedan tvoj post pogresno shvatila, kada si mi rekao da si odrastao na hopu.
Ovu volim od osnovne, mnogo
Samo napred, navraticu u blog![]()
Boli me glava![]()