Danas se osjecam..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nece.slobodno okaci ja pisem pesme eto ih u blogu zabole me dal ce neko da se smeje.obicno se ljudima svidjaju.

Za tebe, plesacu od plesacice :heart:

Ovako mi zvoni mob, uz ovo sam igrala solo kad sam rezervisala salu samo za sebe, najboljih sat vremena proslog leta!!!

Show off that body you got
You got that dance floor so hot
You workin that, You twerkin that
You checkin that, like a clock

P. S. Je l' jos pleses?

Za tebe, plesacu od plesacice :heart:

Ovako mi zvoni mob, uz ovo sam igrala solo kad sam rezervisala salu samo za sebe, najboljih sat vremena proslog leta!!!

Show off that body you got
You got that dance floor so hot
You workin that, You twerkin that
You checkin that, like a clock

P. S. Je l' jos pleses?

Ne.ja ne plesem.Ne profesionalno a ni amaterski.Kao i svi ostali.Ja sam rekao da pisem.
volim hip hop, odrastao sam na njemu, volim tu kulturu u svim aspektima naravno i igru.
Ako ti se igra igraj ako ti se peva pevaj ako ti se pise pisi.Ovde ce ti se neko smejati neko ne.mene su napadali najgori licemeri ovde i brzo sam video koliko su jadni.Zameraju mi nesto sto bih samo njima moglo da se zameri.Tako je i u zivotu.

Ne.ja ne plesem.Ne profesionalno a ni amaterski.Kao i svi ostali.Ja sam rekao da pisem.
volim hip hop, odrastao sam na njemu, volim tu kulturu u svim aspektima naravno i igru.
Ako ti se igra igraj ako ti se peva pevaj ako ti se pise pisi.Ovde ce ti se neko smejati neko ne.mene su napadali najgori licemeri ovde i brzo sam video koliko su jadni.Zameraju mi nesto sto bih samo njima moglo da se zameri.Tako je i u zivotu.

Izvini, onda sam jedan tvoj post pogresno shvatila, kada si mi rekao da si odrastao na hopu.
Ovu volim od osnovne, mnogo :heart:
Samo napred, navraticu u blog :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back