Danas se osjecam..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:mazi:..znamo, komsho, znamo..dobrica si ti :zag:.
Tema: Toliko sam se najela, da imam utisak ako neko sedne preko puta mene..dugme od farmerki ce ga pogoditi po sred cela :zcepanje:.. Pocinje da mi se vrti od silne hrane, jos sam morala da nadodam neke cerine cokolade..majku mu, pa ja sam za promatranje :zcepanje::zcepanje:.. Glupi PMS :sad2:

:D Samo klopaj komšinice. Da budeš po banatskom standardu. ;) Kao ja. :rumenka: :lol:

@TEMA: Smorio sam vas žešće. Pozdrav drugari. :bye:

Pazi ja ne mogu da kažem da te znam...ja znam šta si ti pisao kao i svi u ostalom, kao i ja... ali ja na osnovu toga ne mogu da kažem da te znam...mogu da kažem znam šta si pisao ali na osnovu toga ne mogu reći da te poznajem.Nadam se da razumeš šta hoću da kažem.:manikir:

Ne bi bila prva osoba na ovom forumu koju sam razočarao. :rumenko:

Idem, vreme je za drugare iz RL-a, uskoro će i fudbal. :bye::bye::bye:

:D Samo klopaj komšinice. Da budeš po banatskom standardu. ;) Kao ja. :rumenka: :lol:

@TEMA: Smorio sam vas žešće. Pozdrav drugari. :bye:

Cuti, ne lupaj..dobar si ti..ja nisam po JUS-u :D., a da klopam..e, to hocu :zper:, samo prvo da prestane da mi se vrti od ove hrane koju sam unela :eek:, bice gadno ako pocnem da haluciniram..Gadne, bre, kad se uvece najedem..uvek sanjam neke gluposti, kako me jure, ne dao Bog da gledam horore :eek: u kombinaciji sa hranom, vristim pola noci :zcepanje:

194307248_9843e4121c.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back