Danas se osjecam..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol: Žene moje, zašto li vam čika ne veruje, garant od silnog forumašenja ne vidite ni Š od švaleracije...

Ne znam odakle potreba da se bilo kome ovde prebacuje vreme provedeno na forumu, svako svoje vreme troši onako kako mu prija....ne znam odakle potreba za prozivkama i to obavezno od onih koji su dugo tu ili su stalno prisutni...i uvek se to provlači kroz neki cinizam koji liči na onu ‚‚ja imam svoj život a vi ga nemate pa ste ovde‚‚...pa svako od nas ima život i van ovog virtuelnog, daleko od toga da ga nema...:neutral:

Hebi ga Dačo ti mi se uvek namestiš da to izgleda ko napušavanje ali šta ću kad mi se lako otkači feder.

Ne znam odakle potreba da se bilo kome ovde prebacuje vreme provedeno na forumu, svako svoje vreme troši onako kako mu prija....ne znam odakle potreba za prozivkama i to obavezno od onih koji su dugo tu ili su stalno prisutni...i uvek se to provlači kroz neki cinizam koji liči na onu ‚‚ja imam svoj život a vi ga nemate pa ste ovde‚‚...pa svako od nas ima život i van ovog virtuelnog, daleko od toga da ga nema...:neutral:

Hebi ga Dačo ti mi se uvek namestiš da to izgleda ko napušavanje ali šta ću kad mi se lako otkači feder.

Zvoco ko je tebe naljutio? :sad2:

:zcepanje: Zvocko bocko, ako nisi do sada skontala da se najradije zezam na vlastiti račun, vreme je da ti to javno saopštim. :cmok: :D

Ma ne, nisi ti u pitanju....to je tako... msm uvek se neko nađe da serre...msm pun mi ***** zabadanja nosa u nečiji život i to pogotovo što se ljudi ne poznaju, pa na osnovu postovanja se izvlače neki ‚‚ehohalni‚‚ zaključci o poznavanju onog drugog...hebo te al sam hepo.:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back