Danas se osecam kao..

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Danas se osećam kao da me neko samleo na mašini za meso, dva puta........
i ja trenutno isto tako
sad sam tek sela od jutros
nisam stigla ni psa da prosetam
ni kafu nisam stigla da popijem, a sad ne smem..kano mi je
jutros su me bacili u masinu za posao i ponovo sam osetila ono stanje kad se nadjes u situaciji da radis pod pritiskom
srecom, sve se uklopilo idealno da bolje ne moze
kako sam se nadala da cu kilavo da zavrsim poslovnu godinu, decembar ce da izvuce situaciju

• Voli
Reactions: Red
Danas kao rasturena puzla, a možda i neki delovi fale. Kao da me pregazio teretni voz, nekoliko puta.......... Jutros sam mislila da idem kod dr, eto dokle je došlo. Posle me hladnoća malo vratila u život, pa sam odustala od dr....

Danas kao rasturena puzla, a možda i neki delovi fale. Kao da me pregazio teretni voz, nekoliko puta.......... Jutros sam mislila da idem kod dr, eto dokle je došlo. Posle me hladnoća malo vratila u život, pa sam odustala od dr....
meni je sinoc toliko bilo hladno, da sma morala da se pokrijem
i neka jeza mi je prolazila kroz kosti i bolela su me ramena, onako kao kad te lomi grip
ubacila sam se pod tus, dugo se tusirala vrelom vodom i otisla u krevet
jutros sam se setila da sam prethodne noci spavala samo 3 sata, da sam imala guzvu citav dan i da nisam popila ni jednu kafu
jutros nista, odradila sam jednu masazu, sad cu da popijem drugu kafu :) pa da prosetam psa
citam da je prethodne noci bilo pomracenje sunca, da ce sledecih nedelju dana nesto planete da prave guzvu sa preklapanjem sto nije cesta pojava i da cemo osetiti svi to kao vecu tenziju

• Voli
meni je sinoc toliko bilo hladno, da sma morala da se pokrijem
i neka jeza mi je prolazila kroz kosti i bolela su me ramena, onako kao kad te lomi grip
ubacila sam se pod tus, dugo se tusirala vrelom vodom i otisla u krevet
jutros sam se setila da sam prethodne noci spavala samo 3 sata, da sam imala guzvu citav dan i da nisam popila ni jednu kafu
jutros nista, odradila sam jednu masazu, sad cu da popijem drugu kafu :) pa da prosetam psa
citam da je prethodne noci bilo pomracenje sunca, da ce sledecih nedelju dana nesto planete da prave guzvu sa preklapanjem sto nije cesta pojava i da cemo osetiti svi to kao vecu tenziju
Moj muz nocas do cetiri sata uzdisao i cangrtao .ne znam da l zbog tog pomracenja ili zbog uzbudjenja sto ide za bg da menja kola
Ja sam dobro i zao mi kad citam kako ste vi tuzni ili neraspolozeni

Kul je cabrio za vas dvoje, Ali toliko stvari uvek potrpamo da nema igla da stane. Bez psa i mladunca. Eo, tačno je potrebno imati 3 automobila. Jedna ven ili džip, mali gradski i cabrio...
Mučki me libo glava.

Za 10 god će.biti samo elektro i tek poneki hibrid.

Ovaj ga je izdao sto puta!
Pa kad je birao auto da mu bude lep.
Meni kad su dali ključ da vozim, uf, što je to bilo grozno. Auto od 5 metara i dve tone, a ja deset godina nisam vozila! Majko moja, kao autobus da mi dali.... Ali nikad se kod mene nije pokvario. Malo dete je praktično u njemu poraslo, jelo, spavalo, koristilo nošu, presvlačilo se, sve, sve! :sad2:

Kul je cabrio za vas dvoje, Ali toliko stvari uvek potrpamo da nema igla da stane. Bez psa i mladunca. Eo, tačno je potrebno imati 3 automobila. Jedna ven ili džip, mali gradski i cabrio...
Mučki me libo glava.

Za 10 god će.biti samo elektro i tek poneki hibrid.
Kul je kabrio za nekih drugih dvoje.meni u prolece uvek uhvati grc u vratu i lopatici od promaje,leti toplotni udar i suncanica
Eventualno za neke letnje veceri da se malo prokurcis,al mi leti uvece nigde ne idemo kolima.i tako...

Pati sigurno. Ja saosećam sa njim. Kad je svekar u udesu razbio naš stari auto, ja sam nedeljama patila. I sad kad prođem pored njega, pomazim ga, jer on me nikad nije izdao, baš nikad....
mom starom je istekla registracija
i vec dve godine stoji ispred parkiran
tuzno gledam kako mu polako jedna po jedna guma ispusta vazduh, kao da zivot istice iz njega
i mnogo mi je tesko da pozovem nekog i prodam ga, bilo kao stari auto bilo kao auto otpad
sta smo sve prosli
gde smo sve bili
sta se sve u njemu desilo
kakve mi je sve lepe trenutke omogucio
najlepsi deo svog zivota sam podelila sa njim
i nikad me nije izdao
kako sad da ga bacim

• Voli

Back