Danas se osecam kao..

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Posto sam ceo dan provela u kuci zbog noge, otvorim vrata od terase malopre da udahnem svez vazduh
I zatvorim ih jos brze
Ljudi nije normalno koliko je zagadjenje, vazduh mirise kao zapuseni dimnjak
Prijatelj koji zivi u Kragujevcu, jutros je zatekao auto prekriven crnim prahom
Pokupio je karticom malo tog praha na gomilu I citavu gomilu pokupio magnetom
Ne treba da radimo test na koronu, nego na metale I otrove

Posto sam ceo dan provela u kuci zbog noge, otvorim vrata od terase malopre da udahnem svez vazduh
I zatvorim ih jos brze
Kako je to moguce kad ti zivis pored sume?

Ja sam ustala sjajno raspoložena. Za sve je kriv Eutirox. Kao da se drogiram, tako to meni daje energiju.
Kada bih napisala šta sam sve juče uradila, gde sam sve stigla, vežbala, legla noćas u 1, jutros u 6 ustala čila i orna za posao. I šta sam sve odjutros uradila, i šta sam sve smislila danas da uradim, rekli biste da nisam normalna. Moja kuma kaže da se umori dok misli šta ja sve stignem. :lol:
Tako da, osećam se sjajno, i nadam se da mi ništa neće pokvariti dan.

Ja sam ustala sjajno raspoložena. Za sve je kriv Eutirox. Kao da se drogiram, tako to meni daje energiju.
Kada bih napisala šta sam sve juče uradila, gde sam sve stigla, vežbala, legla noćas u 1, jutros u 6 ustala čila i orna za posao. I šta sam sve odjutros uradila, i šta sam sve smislila danas da uradim, rekli biste da nisam normalna. Moja kuma kaže da se umori dok misli šta ja sve stignem. :lol:
Стварно си сјајна :)

Ми данас идемо код једне бебе. Да однесемо пакетић под јелку и да се дрогирам тим величанственим мирисом :zaljubljena:

I zatvorim ih jos brze
Ali odjednom sinoć....skitali smo, večerali, ja izveo Baju i pomor napolju.

Стварно си сјајна :)

Ми данас идемо код једне бебе. Да однесемо пакетић под јелку и да се дрогирам тим величанственим мирисом :zaljubljena:
Pa hajde....msm, beba...ne sa mnom, msm može, msm sa mom, al nisam ti ja neki štih, nego sa onim koga voliš, kad već voliš.toliko te bebe.

Kako je to moguce kad ti zivis pored sume?
ovako je bilo sinoc, a ni sada nije mnogo bolje
meni je signal glavobolja koja pocinje da se javlja u potiljku, vrlo specificna
tako oseca i moje dete
o kasljanju da ne pricam, ono plitko, kad moras da izbacis to nesto sto te grebe u grlu
vidim da nisam jedina, jer i drugi reaguju na isti nacin

1608198588217.png

1608198930783.png

inace, sad se osecam dobro, posto sam se malopre isplakala
kako mene moja majka moze da dovede do suza samo jednom recenicom
malopre me zvala da dodjem do nje, ja sam pomislila da je mozda pokupila svu postu iz postanskog sanducica pa da uzmem racune za firme koje mi stizu normalno na ovu adresu
a ona me saceka sa onom korpom koju sam joj odnela, punom naravno i kaze - uzmi ovo molim te, mi to ne jedemo
mi?
vi?
koji to mi, koji to vi?
ne jedes sta? kompot od sljiva i kruske? ne jedes ajvar i rendane dunje sa orahom?
samo sam uzela u rekla - u redu je
ali sam se osecala kao sto se osecam citav zivot sa njom

malopre me zvala da dodjem do nje, ja sam pomislila da je mozda pokupila svu postu iz postanskog sanducica pa da uzmem racune za firme koje mi stizu normalno na ovu adresu
a ona me saceka sa onom korpom koju sam joj odnela, punom naravno i kaze - uzmi ovo molim te, mi to ne jedemo
mi?
vi?
koji to mi, koji to vi?
ne jedes sta? kompot od sljiva i kruske? ne jedes ajvar i rendane dunje sa orahom?
:zag:

Sve BiH ja to pojeo. U slast

Gledam...puna ćasa nekih kuroboca, vitamini, minerali, ko da sam tica....a nema magnezijuma da me prođe glavobolja.

Koliki je ovaj oligovit......za konje...sad ću ja njega da rknem, ima Mg.
:heart: pa to
ja sam prosle nedelje popila antibiotike zbog prehladjene besike i tada nisam pila mg
pose 5 dana, uzmem da seckam skuvano povrce i piletinu za rusku salatu, znaci sve mekano i nije neka kolicina, tegla krastavcica, 4-5 sargarepe, 3-4krompira i krene da me hvata grc u prstima
iz momenta sma popila kapsulu :)
to je jedino sto pijem od suplemenata redovno

mi?
vi?
koji to mi, koji to vi?

Znaš, takav je bio odnos kuminog tate i njegove mame (hahahah, ok ovo je sad već smešno, ali meni su bliski, kao rođeni). Ona je ceo život vukla i gledala u njenog drugog sina, teška ktastrofa, on nezdravu porodicu, ženu lujku, deca užas, a ona ceo život samo njima, sa njima i oko njih.
Tek kad mu je brat umro, a baba zanemoćala on se sa njom izmazio i izmirio. Bilo je onako... jezivo i tužno, ona sedi u stolici, on kleknuo pored nje, stavio glavu u krilo, ona ga mazi. Tad je već postala i dementna, ali je on halapljivo gutao makar i tu nežnost.

Znaš, takav je bio odnos kuminog tate i njegove mame (hahahah, ok ovo je sad već smešno, ali meni su bliski, kao rođeni). Ona je ceo život vukla i gledala u njenog drugog sina, teška ktastrofa, on nezdravu porodicu, ženu lujku, deca užas, a ona ceo život samo njima, sa njima i oko njih.
Tek kad mu je brat umro, a baba zanemoćala on se sa njom izmazio i izmirio. Bilo je onako... jezivo i tužno, ona sedi u stolici, on kleknuo pored nje, stavio glavu u krilo, ona ga mazi. Tad je već postala i dementna, ali je on halapljivo gutao makar i tu nežnost.
Bas tuzno :(

mi?
vi?
koji to mi, koji to vi?
gospode :(

gledaj cerku i sebe :zag:

Pijem ga 9 godina i nikad mi tako nije delovao. Treba da odem na kontrolu jer je tsh skočio pa ću baš videti ako mi povećaju dozu, sad pijem 50 mikrograma.

Back