Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
 - 77.633

Sta je u lidlu zabavno?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni tamo uvek vrucinaPA TO SVE samo za dupe.
Gde je nesto za srce i dusu?
Lidl je bezlican. Hladan. Plastican.
Pa... pridružujem seŠta vam je sa grobljima i umiranjem po temama.
Inače sam ok, šaljem vam pozz iz zagrobnog života

Holi spirit (:Pa... pridružujem se![]()
+1Danas se osećam kao da me neko samleo na mašini za meso, dva puta........

Manje-više tako i izgledam.... Samleveno.+1
i probudila sam se sa uzasnom glavoboljom![]()
i ja trenutno isto takoDanas se osećam kao da me neko samleo na mašini za meso, dva puta........
meni je sinoc toliko bilo hladno, da sma morala da se pokrijemDanas kao rasturena puzla, a možda i neki delovi fale. Kao da me pregazio teretni voz, nekoliko puta.......... Jutros sam mislila da idem kod dr, eto dokle je došlo. Posle me hladnoća malo vratila u život, pa sam odustala od dr....
 pa da prosetam psa Moj muz nocas do cetiri sata uzdisao i cangrtao .ne znam da l zbog tog pomracenja ili zbog uzbudjenja sto ide za bg da menja kolameni je sinoc toliko bilo hladno, da sma morala da se pokrijem
i neka jeza mi je prolazila kroz kosti i bolela su me ramena, onako kao kad te lomi grip
ubacila sam se pod tus, dugo se tusirala vrelom vodom i otisla u krevet
jutros sam se setila da sam prethodne noci spavala samo 3 sata, da sam imala guzvu citav dan i da nisam popila ni jednu kafu
jutros nista, odradila sam jednu masazu, sad cu da popijem drugu kafupa da prosetam psa
citam da je prethodne noci bilo pomracenje sunca, da ce sledecih nedelju dana nesto planete da prave guzvu sa preklapanjem sto nije cesta pojava i da cemo osetiti svi to kao vecu tenziju
ja mislim da on pati smokvoMoj muz nocas do cetiri sata uzdisao i cangrtao .ne znam da l zbog tog pomracenja ili zbog uzbudjenja sto ide za bg da menja kola
Ja sam dobro i zao mi kad citam kako ste vi tuzni ili neraspolozeni

Ne,bas mi vec mesec dana prica kako ne moze da doceka da ga se ratosiljaja mislim da on pati smokvo
za autom![]()
Pati sigurno. Ja saosećam sa njim. Kad je svekar u udesu razbio naš stari auto, ja sam nedeljama patila. I sad kad prođem pored njega, pomazim ga, jer on me nikad nije izdao, baš nikad....ja mislim da on pati smokvo
za autom![]()
Ovaj ga je izdao sto puta!Pati sigurno. Ja saosećam sa njim. Kad je svekar u udesu razbio naš stari auto, ja sam nedeljama patila. I sad kad prođem pored njega, pomazim ga, jer on me nikad nije izdao, baš nikad....
Pa kad je birao auto da mu bude lep.Ovaj ga je izdao sto puta!

Kul je kabrio za nekih drugih dvoje.meni u prolece uvek uhvati grc u vratu i lopatici od promaje,leti toplotni udar i suncanicaKul je cabrio za vas dvoje, Ali toliko stvari uvek potrpamo da nema igla da stane. Bez psa i mladunca. Eo, tačno je potrebno imati 3 automobila. Jedna ven ili džip, mali gradski i cabrio...
Mučki me libo glava.
Za 10 god će.biti samo elektro i tek poneki hibrid.
mom starom je istekla registracijaPati sigurno. Ja saosećam sa njim. Kad je svekar u udesu razbio naš stari auto, ja sam nedeljama patila. I sad kad prođem pored njega, pomazim ga, jer on me nikad nije izdao, baš nikad....