Danas protest

Pa ne znam, tako izgleda po temi... E, a ponekad je i riba. :lol:
P.S. Naravno, kapiram da se lik u stvari zaje*ava, dosadno mu pa lupa gluposti i onda cheka ko ce da se upeca pa da zagine od smeha... :D

Nisam ja lud da se ubijem :lol:
On ce da se ubije kad se nakacim.Ima da ispadne budala na svakoj debilnoj(uglavnom takve i otvara) temi.Imam ja celicne zivce........Al ako je nepodnosljivo "lupezljiv"(:lol:),ode na ignore i lepo svima sam pokazao da ne zna nista,a ja srecan sto necu da poludim :per:
EVERY BODY WINS :lol:

Nekad i zensko?Ju,pa cudo prirode :hahaha: moram da lansiram u prodaju njegove klonove,to bi dobro doslo amerima :lol:
Da'l mislis na zivotinju,posto me i ta opcija ne cudi :lol:

Nisam ja lud da se ubijem :lol:
On ce da se ubije kad se nakacim.Ima da ispadne budala na svakoj debilnoj(uglavnom takve i otvara) temi.Imam ja celicne zivce........Al ako je nepodnosljivo "lupezljiv"(:lol:),ode na ignore i lepo svima sam pokazao da ne zna nista,a ja srecan sto necu da poludim :per:
EVERY BODY WINS :lol:

Nekad i zensko?Ju,pa cudo prirode :hahaha: moram da lansiram u prodaju njegove klonove,to bi dobro doslo amerima :lol:

Ma kazem ja veoma zanimljiv i maksimalno simpaticham mladic. :lol: Ne znam, probaj da ga zeznesh, ono, nek' udari junak na junaka, pa da vidimo ko ce bostan brati, da li Marko, da li Musa... :lol:

Ma kazem ja veoma zanimljiv i maksimalno simpaticham mladic. :lol: Ne znam, probaj da ga zeznesh, ono, nek' udari junak na junaka, pa da vidimo ko ce bostan brati, da li Marko, da li Musa... :lol:

Ja nisam junak,ja sam samo patriota koji zeli da stopira dalje sirenje bolesti"lupelmusa" medju nas ostale :lol:
A ni on nije junak,on je ta bolest :lol:
A ako ne uspem da nadjem lek za tu bolest,ja cu do kraja zivota biti u izolaciji od njega,sto cu uljudno predloziti i ostalim jos ne-inficiranim rusofilima(citaj patriotama) :D

ode na protest. pozivam vas sve da dodjete da pokazhemo ruskim agresorima da cemo svom snagom braniti nashu zemlju.

Тек пристигла фотографија испред руске амбасаде.

98172.jpg

Један бескућник са лап топом и мишом у руци држао је прецртану слику председника Путина, стрпан је у хелихоптер и одведен у непознатом правцу. Слава му. Борио се за европску Србију.

98172.jpg

Један бескућник са лап топом и мишом у руци држао је прецртану слику председника Путина, стрпан је у хелихоптер и одведен у непознатом правцу. Слава му. Борио се за европску Србију.

Svaka ti cast :mrgreen:

98172.jpg

:think::think::think::think:
z:D z:D z:D

OK, onda nemoj da budemo samo ti i ja...bili bismo izuzetno malobrojni...:)...ispred jedine ambasade u Beogradu koja je opasana celicnom ogradom sa siljcima na vrhu.

Pa oni imaju celicnu ogradu sa siljcima na vrh isto kao i svaka druga kuca u beogradu, za razliku od americke ambasade,koja prvo ima protiv tenkovske barikade isped u vidu armiranog 5 metara ukopanog u zemlju ''cvecnjaka'' postavljenog tacno tako da kola ne mogu da udju, i zazidanim prozorima sa spoljne strane, i vratima za ulaz kola na koje su postavljeni izvori struje.... bas me interesuje cemu to sve sluzi ?

Ja nisam junak,ja sam samo patriota koji zeli da stopira dalje sirenje bolesti"lupelmusa" medju nas ostale :lol:
A ni on nije junak,on je ta bolest :lol:
A ako ne uspem da nadjem lek za tu bolest,ja cu do kraja zivota biti u izolaciji od njega,sto cu uljudno predloziti i ostalim jos ne-inficiranim rusofilima(citaj patriotama) :D

Ma chovek se bre zeza... :lol: Pa da je on ozbiljan u tome shto pishe, meni bi prvi smetao...

ti se smejes a tamo upravo neredi...je si li na linku video onog sto lezi a ovi ga gaze...strasno,
nije nam ovo trebalo u ovom trenutku.

Ahahaha ono mora da je Ugo, onaj klinac shto su mu razmrljali nogama facu dok je lezao na podu... :hahaha: A vidi onog shto se krije iza onog keca... To mora da je Draguljche. :hahaha: E, oprosti druze shto sam neozbiljan, ovo moze stvarno ozbiljno da ugrozi reputaciju Krste... :sad2:

Back