- Poruka
- 12.559
Nemoj bre Ugo.
Nemoj, brate, ovaj 4um nece biti isti bez tebe... 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ovo je glupo...Prvo Ja onda Porodica onda Ideologija onda Srbija...Sve ostalo je nebitno...

Ok ti budi organizator kontraprotesta, da vidimo jesmo li ruska gubernija ili buduca chlanica EU i NATO.
Koji pacijenti...

A значи у том грму лежи зец. Само ми кажи једном КОЛИКО ТЕ ЛДП ПЛАЋА ДА ОВО ОРГАНИЗУЈЕШ ?
КОЈА ЈЕ НВО у питању ? За чије интересе радиш ?
Ко ти забрањује да идеш у ЕУ ? Иди широко ти поље, а нас остави на миру.
СРАМ ТЕ БИЛО.

Ugo, majstore, o5 si uspeo da navadish pacijente da ti se nalepe na josh jednu provokativnu temu, te da na istoj cvile, prete, kunu i narichu...
Mission accomplished. 
Ugo, majstore, o5 si uspeo da navadish pacijente da ti se nalepe na josh jednu provokativnu temu, te da na istoj cvile, prete, kunu i narichu...
Mission accomplished.
![]()

Ne bih da se "nalepim", prosto me nebuloze nerviraju, samo da ti kazem (ako nisi znao) da ovde provokacije nisu dozvoljene!
To sto trenutno nema moderatora na forumu, ne znaci da ih nece biti. I da nece sankcionisati ono sto jeste za svaku sankciju i OSUDU, i koliko viidim, samo TI aplaudiras nekome ko nasu rusku bracu naziva agresorima a velica razne BARE i ostale ZLE KOBI![]()

Mission accomplished.
![]()

Zaprawo ulazis u njegowu zamku![]()

Ne bih da se "nalepim", prosto me nebuloze nerviraju, samo da ti kazem (ako nisi znao) da ovde provokacije nisu dozvoljene!
To sto trenutno nema moderatora na forumu, ne znaci da ih nece biti. I da nece sankcionisati ono sto jeste za svaku sankciju i OSUDU, i koliko viidim, samo TI aplaudiras nekome ko nasu rusku bracu naziva agresorima a velica razne BARE i ostale ZLE KOBI![]()
Basx je djawo taj hugo![]()

Nije on svestan sta cu da mu radim na forumu,kad sam mu "pacijent"![]()
Samo da kazem,ja ne kunem,niti cvilim,ali kad me ovakvi isprovociraju,imam dve opcije,ili da mu NACRTAM da je pogresio,ili ako i dalje nastavi da lupa,lepo ode na ignore.necu da gubim zivce na bas lupozne ljude![]()
![]()
Ja bas i volim da se nalepim 'vakim likovima,te da im sabotiram provokativne/besmislene teme.tako da,ja mislim da ovi "pacijenti"(ako je po vama to"pacijent",onda u njih ukljucujem i sebe),I JESU prave patriote.
Dobro, 'ajde sada idi igraj se u pesku ili tako neshto...
Sasvim simpatichan mladic.
Ahahaha pa Ugo ce dupe da ti pomeri...![]()

ako se pokaze da je previse lupozan(necu da koristim drugi naziv da me nebi banovali),ide na ignore,ko sto rekoh,ako mu nacrtas,a on tera dalje,otera on na ignore![]()
) pro-amer, drugi pro-rus, treci neutralan itd... 
Ma ne znash ti Uga.On je " podvojena lichnost " ili tako neki struchni izraz za lika koji ima vishe likova u glavi.
Car.
Kapiram da je jedan ( ovaj trenutni
) pro-amer, drugi pro-rus, treci neutralan itd...
![]()