- Poruka
- 2.416
Danas ce biti odrzhan protest ispred ruske ambasade u 17 chasova. Svi zainterosovani, dodjite.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E...nemoj da dodjem na taj protest (bez obzira sto ne znamo zbog cega je) i da tebe tamo nema...
Kako da me nema kad sam ja organizator.
E...nemoj da dodjem na taj protest (bez obzira sto ne znamo zbog cega je) i da tebe tamo nema...
OK, onda nemoj da budemo samo ti i ja...bili bismo izuzetno malobrojni......ispred jedine ambasade u Beogradu koja je opasana celicnom ogradom sa siljcima na vrhu.
Ako se spaljuje zastava,dolazim
Ako se spaljuje zastava,dolazim
Kako da me nema kad sam ja organizator.
A protestuje se jer...onako, bzv
A koji je povod za protest...Nisam obavesten
Ja samo mogu da dodjem i da te bijem!
Nacionalista-rusofil je kvisling,ne nacionalistaBravo....Boze koji tip ljudi.....Ja vas ne razumem..Nacionalisti mrze zapad zbog zala iz proslosti...Sto ti mrzis ruse...Ako je zbog nacionalista onda si debil i to ti otvoreno kazem makar popio ban ...
Pljachka nashe naftne industrije i buduca pljacka industrije struje(EPS).
Nacionalista-rusofil je kvisling,ne nacionalista
Svako svojim rečnikom govori o sebi
Ok ti budi organizator kontraprotesta, da vidimo jesmo li ruska gubernija ili buduca chlanica EU i NATO.
Ok ti budi organizator kontraprotesta, da vidimo jesmo li ruska gubernija ili buduca chlanica EU i NATO.
To ti je kao kontra usluga od njih za kosovo nista nije dzabe....Ispostavice se da je kupovina Nisa od strane rusa naj bolja stvar za srbiju u poslednjih 10 godina...Razmisljaj svojom glavom a ne onim sto ti dinkic kaze to je tako glupo..
Imaš tamo u onim temama...Kako nepismen čovek može da koristi računarModerni srpski nacionalista se vise drzi za rusiju nego mu za majcicu srbiju....
Svako svojim nacinom razmisljanja govori o sebi...A ti govoris da si.....
Pa bolje da smo se dogovorili sa Shiptarima, mi njima NIS i EPS a oni nama vrate Kosovo.
U srbiji osim LDP i G17- vecina voli ruse.....
Imaš tamo u onim temama...Kako nepismen čovek može da koristi računar
Umeren.
Pa nije....Isplatice se to srbiji veruj mi.....Neslusaj samo DInkica taj covek je dokazao da je Kriminalac...Nista ne donosi profit i korist prvih par godina....
Ako je to istina onda je jako zhalosno za ovu zemlju.