"Hoćemo da kad pogine 16 ljudi neko ide u zatvor, prosto" Fantastičan govor u Rumi na protestu protiv Vučića VIDEO

Pre nesreće se dogodilo još brdo ružnih stvari, za koje niko nije odgovarao i oko koje su se iznosile laži indentične onim lažima oko rekonstrukcije nadstrešnice. Nadstrešnica je bila kapisla za eksploziju akumuliranog nezadovoljstva
Kad pogine 16 ljudi ne traže se pare za fakultet već za stradale.
Neki fakulteti su preusmeravali novac u kojekakve nvo

Хоћемо, наравно. Ја бих предложио следеће. Вучић сам нека се повуче и све је свима до сада опроштено али под једним условом да када дођу који дођу после њега на власт почне да важи неки нови Душанов законик. Пре тога свуда увести камере јер Срби поред тога што воле да краду воле и да лажу и тада кажу па нисам ја...е куррац мој ниси ти снимила те камера. Значи свуда камере као у Орвеловој 84. да не може да се прдне а да камера то не забележи...е онда...редом ко украде жваку у продавници иде мали прст на кајсију, ко проневери веће новце оде шака итд. Строго али и правично и по унапред смишљеном плану рада, нема слободне процене, не верујем ником. Јел сте за? :mrgreen:

Хоћемо, наравно. Ја бих предложио следеће. Вучић сам нека се повуче и све је свима до сада опроштено али под једним условом да када дођу који дођу после њега на власт почне да важи неки нови Душанов законик. Пре тога свуда увести камере јер Срби поред тога што воле да краду воле и да лажу и тада кажу па нисам ја...е куррац мој ниси ти снимила те камера. Значи свуда камере као у Орвеловој 84. да не може да се прдне а да камера то не забележи...е онда...редом ко украде жваку у продавници иде мали прст на кајсију, ко проневери веће новце оде шака итд. Строго али и правично и по унапред смишљеном плану рада, нема слободне процене, не верујем ником. Јел сте за? :mrgreen:
Jel to ona fora na samouslužnim kasama "jao zaboravila sam da otkucam vrećicu deterdženta" ako je pustiš a ako je opomeneš blagovremeno "šta hoćete vi od mene,pa naravno da ću da otkucam"
Džaba kamere iznad tih kasa :lol:

Znam,meni smeta onaj slučaj pogibije Stanike Gligorijević na naplatnoj rampi recimo,odnosno skrivanje snimka.Ali to nije do vlasti,to je do tužilaštva,i nije do naroda da ih blokiraju neki koji ne znaju šta bi od sebe.
nije mi jasno (dobro jeste ali ajde) zasto ne blokiraju na dedinju brnabinu, djukinu kucu. vucicevu na zvezdari itd.

vec otezavaju zivot obicnim ljudima koji isu na posao, u nabavku i ostalo

msm kada si vec idealista, idi i blokiraj pravu adresu a ne kruzne tokove i autoputeve

Jel to ona fora sa samouslužnim kasama "jao zaboravila sam da otkucam vrećicu deterdženta" ako je pustiš a ako je opomeneš blagovremeno "šta hoćete vi od mene,pa naravno da ću da otkucam"
Не утврдили би непогрешив алгоритам и систем по принципу АИ . Мислим да би већина Срба ипак схватила да је бољи Вучићев него овај мој поглед на ствар...:mrgreen:

nije mi jasno (dobro jeste ali ajde) zasto ne blokiraju na dedinju brnabinu, djukinu kucu. vucicevu na zvezdari itd.

vec otezavaju zivot obicnim ljudima koji isu na posao, u nabavku i ostalo

msm kada si vec idealista, idi i blokiraj pravu adresu a ne kruzne tokove i autoputeve
Ma samo vi pišite dedamrazu a studenti će da razmotre :mrgreen:

Хоћемо, наравно. Ја бих предложио следеће. Вучић сам нека се повуче и све је свима до сада опроштено али под једним условом да када дођу који дођу после њега на власт почне да важи неки нови Душанов законик. Пре тога свуда увести камере јер Срби поред тога што воле да краду воле и да лажу и тада кажу па нисам ја...е куррац мој ниси ти снимила те камера. Значи свуда камере као у Орвеловој 84. да не може да се прдне а да камера то не забележи...е онда...редом ко украде жваку у продавници иде мали прст на кајсију, ко проневери веће новце оде шака итд.
a za idaju zemlje i prodaju kosova glava ?

mislim ako za ovo ide saka...

narko kartel ce morati na decenijske robije

nisam za smrtne kazne ali za dozivotne robije jesam

oskar je umislio da je al kapone​

Један ресторан у Ваљеву синоћ је остао девастиран са поломљеним стаклима, слично као и недавно рибарница у Шапцу. Оба случаја повезује чињеница да су им власници отворено подржавали студентске протесте, па се поставља питање - да ли је то почео обрачун са демонстрантима, који већ дуго најављује председник Србије?​

https://srbin.info/predsednik-najav...ljacama-u-akciji-demolirani-izlozi/#gsc.tab=0

Један ресторан у Ваљеву синоћ је остао девастиран са поломљеним стаклима, слично као и недавно рибарница у Шапцу. Оба случаја повезује чињеница да су им власници отворено подржавали студентске протесте, па се поставља питање - да ли је то почео обрачун са демонстрантима, који већ дуго најављује председник Србије?​

https://srbin.info/predsednik-najav...ljacama-u-akciji-demolirani-izlozi/#gsc.tab=0
MOžda je neko bio ljubomoran na njegovu ribu ?!?!?

:lol: Sve to je Gadafi sproveo u onoj nesrećnoj Libiji, jednom sam i sama prolazila kad su javno šibali nekog sitnog lopova, zeleni trg ogroman ko stadion, popunjen do poslednjeg, a muva se ne čuje sem fijuka onog biča.

Užas , nezaborav.

I kako mu Ameri dodjoše glave na kraju.

Ne prizivajte zlo, obija se o glavu.

tu se tacno kaze da je napravljena ta promena u konstrukciji ?

jel taj uhapsen medju 12 koje si pomenuo? da li je dao izjavu? kako ona glasi, zasto je to uradio, i da li je imao nalog kada je navodno premazivao antikorozivno sredstvo, farbao., sta li, zarad estetike koju je neko vec pomenuo? da li vam zato treba cela decenija, da se sve slegne?
Koliko si ti glup pa si naseo na laži tog SNS bota koji ti piše ovde ?

Alo osvesti se, niko nije u zatvoru zbog ubistva ljudi ispod nadstrešice !!
Tih 12 koje ti taj SNS lažov pominje su pušteni iz zatvora još pre nekoliko meseci, ako nisi obavešten eto sada znaš !

Ćak u zatvoru nisu ni Vučić i Vesić koji su otvorili stanicu.
Taj SNS bot sa kojim se ti dopisuješ je možda baš Vesić ili Vučić ili onaj Đuka Bizon jer njih još nije puno preostalo oni su gotovi

Back